Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Bu Seneki Transfer Çılgınlığı
AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 00:39 
Tosun

Tescil: 19/06/2010
Atmıklar: 244
Amına koyum hangi haber sitesine girsem flaş transferler görüyorum sitelerde. Kartal havalandı, kanarya ise borçla uçtu, aslan ise herzaman ki gibi oturduğu yerden kükrüyor (Güzel oldu farkındayım) Fener 108milyon lira borç yapmış son 3 ay içinde, uzun vadede yarağı yiyeceğinin hepimiz farkındayız. Siz neler düşünüyorsunuz bu seneki transfer çılgınlığı için bakalım ibnedaşlarım?

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Bu Seneki Transfer Çılgınlığı
AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 01:30 
Tosun

Tescil: 29/01/2010
Atmıklar: 314
Sadece Besiktas'a yaradi.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 02:06 
Tosun

Tescil: 13/06/2009
Atmıklar: 1272
Beşiktaş fena sikti. Fenerin sıtoçu iyi cimbomunsa Mehmet Batdal'ından bekliyorum bişiler.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 07:04 
Tasdikli İbne
Kullanıcı avatarı

Tescil: 10/05/2009
Atmıklar: 521
Beşiktaş kasmadan sikti bu transfer sezonunda, ama uyum önemli. Gönderdiği topçular falan derken yaptığı transferler neredeyse bedavaya geldi. E zaten Guti'yi 25 yaşındayken alamazdın. Fener'in Stoç'u yerinde transfer, tam takım adamı. Ama önemli olan sistem nasıl olacak. Galatasaray artık bu sene durgun. E geçen sene güzel transferler yaptılar, bir iki tane takviyeyle kapatırlar artık. Dediğim gibi kimi alırsanız alın sistem önemlidir. Güç içinizde.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 09:58 
Muhtaratör

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2814
Fenerbahçe de yıllarca yıldız oyunculara ağırlık veren bir tutum göstermişti ve bu kadar alınan yıldıza rağmen bir tek Alex ve Lugano dikiş tutturabildi. Şu an genç ve hırslı oyunculara yönelim var gördüğüm kadarıyla ve bu Fenerbahçe'nin transfer mentalitesinin değiştiğini gösteriyor. Aykut Kocaman ayrılırsa (ki dünkü maçı gördükten sonra sadece bir sezon dayanabilir diyorum) bu durum değişmez umarım.

Beşiktaş dünya çapında tanınan oyuncuları transfer etti. Fakat önlerinde bir Fenerbahçe örneği var ki bana göre tam bir rezillik bu örnek. Umarım aldıkları futbolcular yatmaya değil de oynamaya gelmiştir. Yine de Süper Lig'i domine edip de Avrupa'da üçün birini alırlarsa kendilerinin azmine sergilediğim hayranlık değişir.

Not
Bucaspor Jerko Leko'yu almış lan! FM Modifier açmış hileci ibneler!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 13:47 
Bob Ross

Tescil: 11/03/2010
Atmıklar: 109
Guti ve Quaresma iyi transfer Beşiktaş adına. Ancak takıma uyum sağlayacaklarını düşünmüyorum ibnelerin. Quaresma 2 senedir aldığı paraya yatıyor, Guti desen Beşiktaş'ın sikindirik orta sahasında kaybolup gider.

Fenerbahçe'nin aldığı Stoch iyi adam. Dün de seyrettim ibneyi, çok hareketli bir oyuncu. Alex'in görevini devralabilir. Gökhan Ünal'ın anasının amına gönderilmesi lazım, Türkiye'de ki en gereksiz forvetlerden biri.

Galatasaray'da Pino'yu almış. Fm'de oynadağı gibiyse çok can yakar pezevenk. Ayrıca Buca'dan alınan Mehmet Batdal'da gol patlaması yapabilir.

Biz de İnsua'yı aldık lan ibneler! Gerçi gavat Krita yüzünden hazırlık maçlarında izleyemedik ama, Maradona'nın tasdikli ibneler listesinde yer alıyor. Arjantin liginde attığı kaliteli goller var, sikici ara pasları da cabası.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2010, 22:50 
Tosun

Tescil: 01/06/2010
Atmıklar: 564
Proment ve İlkem iyi transferler. Kerem iyi bir oyuncu. Şova geliyoruz bu sene. Bekle bizi Avrupa !!!

Not
cCc ANTALYASPOR cCc

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Tem 2010, 01:39 
Tosun

Tescil: 22/07/2010
Atmıklar: 69
[quote="eksantrik"-Orospu karılar gibi ağzımı ayırarak gülüyorum-]Guti ve Quaresma iyi transfer Beşiktaş adına. Ancak takıma uyum sağlayacaklarını düşünmüyorum ibnelerin. Quaresma 2 senedir aldığı paraya yatıyor, Guti desen Beşiktaş'ın sikindirik orta sahasında kaybolup gider.

Fenerbahçe'nin aldığı Stoch iyi adam. Dün de seyrettim ibneyi, çok hareketli bir oyuncu. Alex'in görevini devralabilir. Gökhan Ünal'ın anasının amına gönderilmesi lazım, Türkiye'de ki en gereksiz forvetlerden biri.

Galatasaray'da Pino'yu almış. Fm'de oynadağı gibiyse çok can yakar pezevenk. Ayrıca Buca'dan alınan Mehmet Batdal'da gol patlaması yapabilir.

Biz de İnsua'yı aldık lan ibneler! Gerçi gavat Krita yüzünden hazırlık maçlarında izleyemedik ama, Maradona'nın tasdikli ibneler listesinde yer alıyor. Arjantin liginde attığı kaliteli goller var, sikici ara pasları da cabası.[/-Orospu karılar gibi ağzımı ayırarak gülüyorum-]

Lan Real İbne;

1)Guti R.Madrid orta sahasında kaybolmadı neden bahsediyorsun.Quaresma aldığı paraya yatacak tipte bir oyuncu değil,düştüğü durumdan çıkma ve tekrar kendini kanıtlama çabasında ,Beşiktaş onun için iyi bir basamak olucak.

2)Pino kapalı kutu ama tipinden anlaşılacağı üzere sikici bi adama benziyor.Mehmet Batdala gelirsek ; Buca PAF'tan beri takip ettiğim bi herif.Ondan golcü falan olmaz , onu futbolcu yapan ve Galatasaray kulübüne transfer eden yönetici ve antrenör zihniyetini sikeyim.

3)Galatasaray'ın senelerce peşinden koşup alamadığı bir adam birkaç sene sonra aynı ülkeden Bursaspora geliyor , sizin mantığınıza görede biraz tuhaf değil mi lan sik kafalılar.Krita dedin de aklıma geldi.Bundan 3-4 ay önce bursaspor tv de bir röportajda Sercan Yıldırım la ilgili bir soru sormuşlardı Krita'ya şöyle cevap verip beni yarmıştı:'Sercan iyi çocuk ama biraz beyinsiz .'adamımsın Krita

-Orospu karılar gibi ağzımı ayırarak gülüyorum-ünya yerinden oynar Bursa'dan adam çıksa..

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Tem 2010, 12:05 
Tosun

Tescil: 12/12/2009
Atmıklar: 381
sunnetci yazdı:
Proment ve İlkem iyi transferler. Kerem iyi bir oyuncu. Şova geliyoruz bu sene. Bekle bizi Avrupa !!!

Not
cCc ANTALYASPOR cCc

Vay ibne. Radeljic'i de aldık oğlum. Tita'yı da kiraladık. İlk 7'ye gireriz diyorum ben.

Bu arada Q7 diye inleyen kafaları sikeyim. Guti, Quaresma'nın götünden kan alır. Real Madrid'in galaktik takımında oynuyordu lan Guti gavatı. Zidane, Figo, Beckham, Raul, Guti gibisinden.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Tem 2010, 14:20 
Tosun

Tescil: 01/06/2010
Atmıklar: 564
@Pinkodun
İbne Yalçın da gitmese iyi olurdu da neyse. Radeljic de iyidir. Amına kodumun Tita sı bırakmıyor zaten bizi. Yine 4-3-3 üz bu sene. Millete futbol izlettiriyoruz. Kasımpaşa da süper tabi. Adamlar Barça gibi pas yapıyor mınırzınıskm.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim