Bu adamda en az Erbakan kadar mühendislik zekası, yine en az İbrahim Tatlıseks kadar amatör yönetmenlik ruhu var. Şimdi düşündüm de portakal esanslı boza, kola ve ayran karışımı gibi bişey lan bu adam. Yok yok karışım değil hepsinin yeri ayrı.
İmzalarına dikkat ettim ama bir kez olsun tıklamadım. Elin ecnebi heriflerini merak edip ne tıklayacam. Forumdaki fikir insanlarından biridir içinde sürekli bişeyler üretme hissiyatı var. İlkokuldayken küme çalışmalarından büyük zevk aldığı kesin, herhangi konuda küme çalışması yapacak arkadaşları toplama potansiyelini her zaman barındırıyor. Nerde halay görse mendille koşar. Bu tespitlerden grupseks fantezileri olduğu sonucuna varabiliz.
Forumda hangi taşın altında çıkacağını kestirmek çok zor, ilgili olduğu belli konular yok. Her konuda diyecek bişeyleri var. Çok yönlü insan olmanın kazandırdığı maymun refleksleriyle daldan dala, daldan dala atlıyor. Pek sevişiriz kendisiyle, ömür boyu mutluluklar dilerim. Asıl askerlik şimdi başlıyor. Böyle bitmemesi lazımdı. Askerde hatıra defteri doldurur gibi hissettim kendimi bi Sibel Can, İbo fotoları eksik. Koyayım da tam olsun.