Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: demon
AtmıkGönderilme zamanı: 29 Ara 2009, 13:12 
Tosun

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2318
Olum imzana değişik değişik heriflerin adlarını yazıyorsun, ibne misin lan? Bir de kaynak inglizce çıkıyor. Bak bak bak..entel demon'a bak. Ulan sanki Türkiye'de ingilizce 2. bi' olarak konuşuluyor. Ne bilelim ne yazıyor orda. Siktir git Türkçe kaynak ver. Havan mı bozulur at yarrağı? Yok piyano dinliyormuş ruhu dinleniyormuş, yok televizyon izlemezmiş. Hayır bizde Recep İvedik gibi bir hırbo değiliz ama senin gibi götveren de değiliz.

Bak adamım, bundan kelli ingilizce bir kaynak verirsen, ingilizce bir pragraf yazıp ''choq komiq'' dersen yapışırım arkana. Ben bir ara Kürtçe bir-iki-üç-dört yazdığımda yırtıkdon denen lale ''forumun resmi dili Türkçedir.'' diye uyarı çekmişti. Olum ingilizce niye serbest o zaman?

demon'a mı sövdüm ingilizceye mi pek belli olmadı. Son olarak göbeğinden yalarım demon.

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: demon
AtmıkGönderilme zamanı: 29 Ara 2009, 14:01 
Tosun
Kullanıcı avatarı

Tescil: 22/09/2009
Atmıklar: 506
cCc Demon Reyis cCc

Kendisi gayet de %100 Türk bir kandaşımızdır.
İmzasındaki entel dantel gavurları koymasının sebebi bakalım hangi ibneler yeni gelinin yarrağa atladığı gibi atlıcak..
Bu vesileyle demon reyis babasayfadaki 4 harflileri ve çaşıtları yakalayan özel radarla tespit ediyor sizi.

Demon reyis ile bi gün %100 Türk bilgisayarını, %100 Türk Paket Lastiğini ve %100 Türk Gergedanını üretme planlarımız var

Tanrı Türkü Korusun

(Daha diyeceklerim var)

C
C
C

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Ara 2009, 14:06 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
Ooh. Sabah sabah ilk küfrümü yedim, nasıl rahatladım anlatamam azizim.

Dude, I do not write in English. I just suggest tv series by pointing a character from each one. Shame on you lan.

Neyse, diyeceğim şu ki: Bazı şeylerin orjinalini seviyorum abi. Wiki'nin ingilizce sitesindeki detaylar daha ayrıntılı ise orayı refere ediyorum.

Göbek sana kurban olsun Çirom. Heh.

Meg Reyis cCc, organik TÜRK üretelim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Ara 2009, 14:55 
Tosun

Tescil: 14/12/2008
Atmıklar: 708
Bu adamda en az Erbakan kadar mühendislik zekası, yine en az İbrahim Tatlıseks kadar amatör yönetmenlik ruhu var. Şimdi düşündüm de portakal esanslı boza, kola ve ayran karışımı gibi bişey lan bu adam. Yok yok karışım değil hepsinin yeri ayrı.

İmzalarına dikkat ettim ama bir kez olsun tıklamadım. Elin ecnebi heriflerini merak edip ne tıklayacam. Forumdaki fikir insanlarından biridir içinde sürekli bişeyler üretme hissiyatı var. İlkokuldayken küme çalışmalarından büyük zevk aldığı kesin, herhangi konuda küme çalışması yapacak arkadaşları toplama potansiyelini her zaman barındırıyor. Nerde halay görse mendille koşar. Bu tespitlerden grupseks fantezileri olduğu sonucuna varabiliz.

Forumda hangi taşın altında çıkacağını kestirmek çok zor, ilgili olduğu belli konular yok. Her konuda diyecek bişeyleri var. Çok yönlü insan olmanın kazandırdığı maymun refleksleriyle daldan dala, daldan dala atlıyor. Pek sevişiriz kendisiyle, ömür boyu mutluluklar dilerim. Asıl askerlik şimdi başlıyor. Böyle bitmemesi lazımdı. Askerde hatıra defteri doldurur gibi hissettim kendimi bi Sibel Can, İbo fotoları eksik. Koyayım da tam olsun.

Resim

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Ara 2009, 01:08 
Tosun

Tescil: 11/05/2009
Atmıklar: 1831
Guzel insandir, seviyoruz ailecek. Anama gosterdim, istemeye gelecegiz.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 12:51 
Anasının amını gördü
Kullanıcı avatarı

Tescil: 22/10/2009
Atmıklar: 769
Babasayfa da en çok örnek alınacak zatı muhterem. İbnenin ters düştüğü kimse yok, herkesle arası güllük, gülistanlık. Muhtarlığıda layikiyle yapıyor, kuskus efendi örnek alsın biraz. Kültür- sanat bilgiside harkulade. Sitedeki tüm yavşakların sinema bilgisini toplasan, bu adamınki kadar etmez.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 15:23 
Tosun

Tescil: 09/09/2009
Atmıklar: 966
Demon benim en sevdiğim muhtaratör, çirom ibnesi atıcak laf bulamamış imzaya takmış.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 15:38 
Babasayfa Facebook Büyükelçisi

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 2169
İbne Melih Gökçek'e çok benzer. Hatta tıpa tıp aynısıdır. İnanmayan gitsin baksın.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 16:37 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
Duygu yüklendim lan sabah sabah. Sağolun, varolun.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 17:08 
Tosun

Tescil: 08/09/2009
Atmıklar: 348
Bir zamanlar yuginin sevişme tekniklerini öğrendiği üstad, hala yaşıyomu bu ?

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 2 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim