Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Lost: Yine Yeni Yeniden
AtmıkGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, 00:28 
Tosun

Tescil: 12/04/2009
Atmıklar: 892
Lost izleyeceğime Samanyolu Tv'deki dizileri izliyorum. Çok daha kaliteliler...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, 08:53 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 2002
Biraz önce başka bir forumda denk geldim. Hemen buraya da aktarayım dedim. Aşağıdaki fotoya bakarsanız bizim Locke'u İsa eylemişler. Acep nedir, nedendir?

Resim

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, 19:45 
Tosun

Tescil: 22/10/2009
Atmıklar: 731
demon yazdı:
Biraz önce başka bir forumda denk geldim. Hemen buraya da aktarayım dedim. Aşağıdaki fotoya bakarsanız bizim Locke'u İsa eylemişler. Acep nedir, nedendir?

Resim

Söyliyim lan sebebini, yada söylemiyim. Sadece şunu söyliyim, aslında Locke değil o.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, 21:55 
Tosun

Tescil: 03/03/2010
Atmıklar: 556
o resimde iyi ve kötü iki grup var...bunlar grup yapıcak dizinin sonunda...sol taraf kötü ve siyah dumanın tarafında...sağ taraf iyi ve Jacop un tarafında...siyah-beyaz olayı işte...sol-sağ olayı...Lost bile solcuları kötü gösteriyor işte...Lost bile fettoşcu işte düşün amına goyam. Siyah duman siksin hepsini.

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Lost, yine yeni yeniden
AtmıkGönderilme zamanı: 05 Mar 2010, 13:08 
Tosun

Tescil: 25/02/2010
Atmıklar: 213
Filozof yazdı:
Ulan ne bu Lost denilen diziyi ne de Kurtlar Vadisi denen götten sallama senaryoyu izlemedim. Hem de bir bölümünü bile. Bunları izleyenlerin de aklının tavanını sikeyim. O salakların götüne hoşaf suyu dökmek lazım.

Aşk-ı Memnu varken bunlara zaman mı ayırırım lan ben!

Sen hangi dizileri izliyorsun o zaman götüm, söyle de haberimiz olsun. O beğenmediğin diziler rekor kırıyor. Bütün millet salak demi? O yüzden izliyor.

John Lock da öldü işte neyini anlamıyorsunuz amına koyayim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 17:02 
Tosun

Tescil: 19/06/2009
Atmıklar: 565
Evet millet Lost'un birkaç sezonunu izledim ve senaryonun nasıl yazıldığını çözdüm!!! Babasayfa'dan 3 tane iyi yazar bir araya gelsin bunun gibi dizi yazar inanın bana.

Bakın şimdi. Bir konu belirliyoruz sonra bu konu normal gidişatında akarken aniden çok aşırı bir olay oluyor(mesela bebeğini emziren bi annenin kafasına sıkılıyor. ya da rahibelerden birine tecavüz ediliyor vs... bunun gibi işte) Seyirci tam normal akışa alışmışken bu çok aşırı olayla irkiliyor. Bu arada olayın sorumlusunu seyirciye göstermiyoruz. Bu olayı aydınlatmaya çalışan kahramanlarımız seyirci bundan sıkılıncaya kadar bu işleme devam ediyor. Konu baymaya başlayınca olayı çözüme ulaştırıyoruz. Nasıl ulaştırıyoruz? Sokakatan 100 tane adam topluyoruz. Hepsine "bundan sonra sence ne olacak?" diye soruyoruz. Hepsinin söylediklerini kaydedip hiçbirinin tahmin etmediği birşey yazıyoruz. Mesela tecavüze uğrayan rahibe olayı. Biri diyor sokakta tartıştığı adam takip edip sikmiş olabilir. Biri diyor papaz sikmiş olabilir. Başkası diyor diğer rahibe takma penisle atladı... Asla ama asla onların söylediğine yakın birşey olmuyor.

Bu şekilde birkaç bölüm yazdıktan sonra zaten olan olayların arasında bir bağlantı mutlaka kurulur. Rahibeyi siken adamın aynı zamanda bebekle annesinin kafasına sıkan adam olduğunu yazıyoruz falan...

Hadi siz başlayın bişeyler yazmaya ben geliyorum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Nis 2010, 20:06 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 2002
Geçmiş olsun, dizi iptal edilmiş.
http://www.22dakika.org/yazi/lost-iptal-olabilir

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Nis 2010, 20:08 
Tosun

Tescil: 17/09/2009
Atmıklar: 1194
demon yazdı:
Geçmiş olsun, dizi iptal edilmiş.
http://www.22dakika.org/yazi/lost-iptal-olabilir

Öyle bişey olursa tüm Amerika'nın amına koyarım valla.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Nis 2010, 20:12 
Tosun

Tescil: 13/06/2009
Atmıklar: 1271
İlahi demon şakacı seni.
Bu diziden artık bi sik olmaz. Ürettiğim teorilerin , çözdüğüm sandığım soruların haddi hesabı yok. Adamlar bi şekil alt ediyor beni. Yığınla sorular sorular sorular. Yeter da artık. Az da cevap verin izleyicilere.

Bu arada Jack yeni Jacob olacak. Hurley yeni Richard olacak. Black Smoke zaten Locke. Yine aynı düzen. Yeni uçaklar gelcek ve Lost Vol. 2 diye yepisyeni bi dizi yayınlancak. Hemde atvde.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Nis 2010, 20:30 
Tosun

Tescil: 22/05/2009
Atmıklar: 608
5. sezona kadar hepsini izledim. 5. Sezona hiç başlamadım ama 4'ten sonra bir sikim olmayacağı görüşündeydim.

Not
Yine de acaip merak ediyorum. Bir ara izleyeyim ben şunu.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Ranger ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim