|
| Yazar |
Atmık |
|
sucuklu
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 10:18 |
|
Tescil: 12/08/2009 Atmıklar: 563
|
|
Valla alayı güzel olmuş. Çok zorlansamda elimi vicdanıma koydum ve yaratıcılık babından dolayı drajenix'e gitti oyum.
_________________ Ben bir şairim fakat hiç şiir yazmadım.
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
aykuttt
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 10:52 |
|
Tescil: 27/11/2009 Atmıklar: 57
|
|
Vay amına koyayım millet 6' yı bulmuş benim oy hala iki. Ayrıca çirom'a destek ve katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim.
_________________ Ne olursan ol gelme, Mevlana değilim ADAM ol gel.
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
SIVAZCI
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 11:07 |
|
Tescil: 08/09/2009 Atmıklar: 495
|
|
Lan bu seferki yarışma çok çekişmeli geçti. Çok heyecanlıyım
_________________ ∞ Sonsuzluk, Sadece Matematiğe Mahsustur ~
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
Gömerim
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 11:21 |
|
 |
| Anasının amını gördü |
 |
Tescil: 01/11/2008 Atmıklar: 1500
|
|
Drajenix yarrak sevgisiyle oyumu kazandı. Aferin lan ibne.
_________________ Ne kadar çok mal var lan...
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
Unique
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 12:36 |
|
Tescil: 24/04/2009 Atmıklar: 186
|
|
Bu yarışmada feci heyecan var. Oyum Drajenix'e..
_________________ ♂♀
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
meety
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 12:50 |
|
Tescil: 28/11/2009 Atmıklar: 298
|
|
drajenix'in çalışması bence ödülsüz resim yarışması için fazla... Onun çalışmasını, üstünde adam akıllı çalışıp bir daha ki site logosu değişiminde kullanmak gerekir... İş bu nedenle ben oyumu sıvazcı kardeşime sokuyorum... drajenix ile de yakından ilgilenebileceğimi kendisine söylüyorum... Yavrum, evim arabam her şeyim var... İstersen gazozum da var ?
_________________ Birine çok pis dalasım var... Du bakalım...
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
mokoko
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 22:20 |
|
 |
| Muhtaratör |
Tescil: 12/04/2008 Atmıklar: 636
|
|
Teknik metodoloji olarak SIVAZCI'nın eseri en zor eser.
Fakat anasayfa koyulabilitesi ve yaratıcılık işin içine girdiğinde Sayko'nun resim bayağı ön plana çıkıyor bence. Drajenix'in resmi de fena değil.
Şimdi yeniden baktım da. Kuskus'un resmindeki Sam Amca'nın nah işareti aşırı silik kalmış. Odak nokta ilk aşamada hemen göze çarpmıyor. Çok incelememe rağmen ben görememişim. Oysa bu resim daha önce anasayfamıza koyduğumuz Sam Amca figürlerine atıfla beraber tüm ödülsüz resim yarışmalarının en yaratıcısı olabilirdi. İyi fikir, kötü uygulama. - Hülya AVŞAR, Bütün Eserleri, Sezgi Matbuası, Şubat 2010
_________________ İmza mokoko
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
SIVAZCI
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 15 Şub 2010, 08:29 |
|
Tescil: 08/09/2009 Atmıklar: 495
|
|
An itibariyle birinciliğimi - hakimiyetimi ilan ediyorum. Yaşasın kötülük.
Hell Yeah !!!
_________________ ∞ Sonsuzluk, Sadece Matematiğe Mahsustur ~
|
|
| Başa Dönel |
|
 |
|
Gömerim
|
Atmık Başlığı: Re: 4. Geleneksel Babasayfa Ödülsüz Resim Yarışması Gönderilme zamanı: 15 Şub 2010, 09:06 |
|
 |
| Anasının amını gördü |
 |
Tescil: 01/11/2008 Atmıklar: 1500
|
|
Bu yarışmayı sen kazandın, bi sonraki yarışmayı da sen kazanacaksın. Domine etme lan yarışmayı amcık. Söndürme genç fotoşoparların heveslerini.
_________________ Ne kadar çok mal var lan...
|
|
| Başa Dönel |
|
 |