Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Muhtarlarla İlgili Şikayetleriniz
AtmıkGönderilme zamanı: 08 Şub 2010, 22:20 

Tescil: 12/08/2009
Atmıklar: 563
Bey-Gir yazdı:
Beni muhtar sanıyorlar başlığımı da sildiniz, artık bununla gerçek niyetinizi de belli ettiniz.
Alın forumunuz sizin olsun.
Güzel günlerimiz geçti babasayfa´da, ama yeter buraya kadar.

Bu adamı soğutanın amına koyayım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Şub 2010, 17:54 

Tescil: 14/06/2008
Atmıklar: 736
Sorunum halledildi teşekkür ederim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, 08:39 

Tescil: 14/06/2008
Atmıklar: 736
bilirkisi yazdı:
Bak siteye dün girdim yazı yazacaktım forumda ama yazamadım ilk üye olduğumda bir kaç yazı yazdım sonra sınavlar dolayısıyla giremedim. Artık bilmiyorum üyeliğim mi kısıtlandı ne oldu ama çok gereksiz adamlar yazı yazmış forumu okuduğumda bunu gördüm. Donanımlı üye istemiyor musunuz siz?
Ayrıca sitede imla hatası olmaması lazım diyordu kurallarda kaç tanesini bulabildiniz imla hatalarının? Yazılar imla hatası dolu ben de siteyi övüyorum her yerde ki gayet de dolu adamlar bu siteye üye oldu bu yüzden. Hacettepe'ye reklam yaptım o kadar girdiğimde kendim yazı yazamadım foruma. Sikerim böyle site yönetimini. Kalifiye yazar istiyosanız ben burdayım kardeşim aktif edin yazalım foruma.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, 18:51 

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 1256
Muhtarlar sorum size; ö.m attığımızda nedne yıllar sonra cevap atıyorsunuz. Özelliklede mokoko ibnesi.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 05 Mar 2010, 20:46 

Tescil: 28/06/2009
Atmıklar: 444
Muhtarlar sitede daha çok online olsunlar. Online derken sitede geçirilen süre babında değil, açmık açma, atmık atma babında.

Yani bütün önemli adamları muhtar yapmışsınız, şunun yazdıklarını kontrol edeyim, şunun imla hatalarını düzelteyim derken ne atmık atabiliyorlar, ne de açmık açabiliyorlar.

Bununen güzel kanıtı Çirom'dur. Adam muhtar olmadan önce ne güzel aktifdi sitede, ohh miss. Sonra bir muhtar oldu iyice pasif ibne oldu. Götü de kalmış olabilir tabi.

Çok mu beylik laflar ettim lan ? Ama böyle düşünüyorum.

Yanlışsam bilgilendirin.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 06 Mar 2010, 02:56 
Muhtaratör

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2059
cum-shot yazdı:
Bununen güzel kanıtı Çirom'dur. Adam muhtar olmadan önce ne güzel aktifdi sitede, ohh miss. Sonra bir muhtar oldu iyice pasif ibne oldu. Götü de kalmış olabilir tabi.

Göt kalkması değil be gardaşım. Göt kalkar ama 1 haftalık sonra eski düzene geçiyorsun sorun olmuyor. Muhtar oldum ve işten ayrıldım. Sabah 9 - akşam 6 bilgisayar başında oturuyordum. E haliyle daha çok aktif oluyordum. Şu an zincirlerimi kırıp kendi işimin sahibi oldum. Yani kısaca bilgisayar başında olan sürem kat ve kat azaldı. Lakin söylediğinde haklısın. Diğer ibne muhtarlar boş beleş adamlar olmasına rağmen aktif olmuyorlar. Demon piçi hiç değişmedi ama hala eskisi gibi takılıyor. Ya da şöyle bir kampanya başlatalım. Reklamlardan gelen gelir muhtarlara pay edilsin bende işimi bırakıp evde boyna açmık açayım. Aylık 500 lira tiko paraya bile evet derim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 06 Mar 2010, 21:05 

Tescil: 28/06/2009
Atmıklar: 444
Çirom yazdı:
cum-shot yazdı:

Göt kalkması değil be gardaşım. Göt kalkar ama 1 haftalık sonra eski düzene geçiyorsun sorun olmuyor. Muhtar oldum ve işten ayrıldım. Sabah 9 - akşam 6 bilgisayar başında oturuyordum. E haliyle daha çok aktif oluyordum. Şu an zincirlerimi kırıp kendi işimin sahibi oldum. Yani kısaca bilgisayar başında olan sürem kat ve kat azaldı. Lakin söylediğinde haklısın. Diğer ibne muhtarlar boş beleş adamlar olmasına rağmen aktif olmuyorlar. Demon piçi hiç değişmedi ama hala eskisi gibi takılıyor. Ya da şöyle bir kampanya başlatalım. Reklamlardan gelen gelir muhtarlara pay edilsin bende işimi bırakıp evde boyna açmık açayım. Aylık 500 lira tiko paraya bile evet derim.

Birde Zeta Zortt neden hala muhtar ? Adamın son ziyaret tarihi 6 Şubat. Son atmığı 26 Aralık. Bu ne sikim iş anlamadım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 06 Mar 2010, 21:17 

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 1256
Zeta babasayfanın derin devletidir. Ona uzanan el itina ile kırılır.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 06 Mar 2010, 22:20 

Tescil: 24/04/2009
Atmıklar: 186
Zeta'nın adı yeter diyerekten muhtar kalması uygun görülmüş idi zamanında.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: GladnesS ve 0 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim