Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Öğrencidir, Ne Bok Yese Sikilendir
AtmıkGönderilme zamanı: 02 Şub 2010, 14:43 

Tescil: 02/02/2010
Atmıklar: 1
Sevgili babasayfa atmıkları ve kaşarlanmış üyeleri! Ben bir öğrenciyim ve başıma gelen ve halada gelmekte olan ve benim bok yememden kaynaklanan olayları anlatmak istiyorum... Eger sizde babasayfa üyesi veya atmığıysanız ve hala öğrenciyseniz sizinde ya başınıza gelmiştir yada yoldadır geliyordur. Dikkat edin.
Mesela benim başıma hep gelen ve her seferinde birdaha yapmayacağım deyip yaptığım bişey... Gelen parayi hapur hupur yeyip sorada aç gezmek.Hele bide kredi kartı falan aldıysanız sıçtığınızın resmidir. Gerçi o paranızı yediğiniz anda kral gibisinizdir hiç bişeyden çekinmezsiniz. Para benim değilmi kardeşim ister yerim ister götümü silerim dersiniz ama 2 gün sonra sigara alamayınca "bidaha harcamayacağım kardeşim" diye kendinize söz verirsiniz. Ama iş işten geçmiştir. Siki tutan Üsküdar'da götünü satıyordur o ara.
Bu benim hep başıma gelen bir şey olduğu için anlatmak istedim.
Bu arada bunuda söyleyeyim lütfen buraya sizde birşeyler yazın kaşarlanmış üyeler ve atmıklar. Çünkü üye olmak istiyorum.

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Öğrencidir, Ne Bok Yese Sikilendir
AtmıkGönderilme zamanı: 02 Şub 2010, 16:11 

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 1262
5 liraya muhtaç olduğum günlerdi. Çok acıydı. Winsaton içmeye başlamıştım o kadar kötü günlerdi. Aylığımı aldım, mutluyum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Şub 2010, 16:20 

Tescil: 04/07/2009
Atmıklar: 605
1 ay önce çarşıdan esnafla kavga ettim adam sarhoştu.Sabah hatırlamaz dedim gittim gene kovaladı beni.Dükkanının önünden geçemiyom artık.Öğrenciyiz gurbetteyiz diye adam sikiyolar.Gelsin aynı şeyi memleketimde yapsın.Yarrağımın kurma kolları.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Şub 2010, 16:23 

Tescil: 29/09/2009
Atmıklar: 167
Arkadaşım biz de öğrenciydik, gerçi yeni mezun oldum sayılır ama dün gibi hatırlarım herşeyi. Neyse gelelim konuya; ev arkadaşlarım , yurt arkadaşlarım oldu farklı dönemlerde. Hepsinde de senin kafa yapısında arkadaşlarım vardı. Gerçi ben elime para geçtiğinde yedim ama sonrasını düşünerek tabi. Öğrenci hep açtır psikolojisi klasik bir şey biliyorum ama yine de elindeki parayı çok iyi harcayan arkadaşlarım da vardı. Ben evden çok para istemeye çekindiğimden harcamıyordum pek o ayrı mesele. Son iki sene bir denge tutturabildim sonunda. Ha bu arada kredi kartımda vardı, ortalama kullanmama rağmen limitlerimi aşmadan , faiz yemeden idare ediyordum. Sözün özü parayı nasıl kullanacağın biraz sende bitiyor arkadaşım. Sonradan değişen az adam vardır, böyleysen böyle gider gibi moralini bozmak istemem ama biraz öle.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 06 Şub 2010, 02:07 

Tescil: 27/01/2010
Atmıklar: 3
Hep öğrencilere şiddet uygulanıyor zaten arkadaşım kafana takma

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Şub 2010, 23:55 

Tescil: 17/09/2009
Atmıklar: 656
Öğrenciyiz diye bi sikmedikleri kaldı. Üzülüyorum kendime ve kendim gibi olanlara. Elinizdeki not defterini sikeyim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 11 Şub 2010, 23:06 

Tescil: 16/12/2009
Atmıklar: 11
Çaktığımın bilgisayarcısıyla derste kapıştım. Hoca beni müdür yardımcısının yanına gönderdi ''niye derste rahat durmuyon lan '' dedi. ''hocam bu gün biraz moralim bozuk yazılım kötü geçti falan^^ dedim. Adam; ''sıçarım senin moraline ipne'' dedi çok ağrıma gitti lan. Hala küfür ediyorum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 12:01 

Tescil: 14/02/2010
Atmıklar: 2
Müdür telefonu aldı, 80 lira verip aldım telefonu. Okula bağış yaptık götünüze girsin her bir kuruşu.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 16 Şub 2010, 21:07 

Tescil: 16/02/2010
Atmıklar: 11
Valla üniversite okumaya giden arkadaşlar varsa,eve çıkmak istiyorlarsa sakın emlakçı ibnelere uğramasınlar.Bu orospu çocuklarının karşısındaki sanki öğrenci değil gavatlar.Ben de üniversitede ilk yıl yurtta kalacaktım.Gittiğim sene ilk ay ramazan ayı idi.Her şey güllük gülistanlıktı.2 arkadaşım vardı.Tam kafama göre kişiliklerdi.Ramazan ayı bitti ve bu kez yurttaki ayılar türemeye başladı.SÖZDE reis babalar çoğaldı.Her sike boka karışıp sırf arkam olsun diye ülkücüyüm ayağına yatan ibneler.Sabahın köründe bağırış çağırış kavgalar.Sabahın 5inde dövüş kavga bu ne amına koyayım.Bir gün sabah karşı yine uykudayız bizim arkadaş aşşağıdan ses geliyor diye tut sandalyeyi yere fırlat.Tamda bu ibnelerin bulundugu katın üstündeyiz.Neyse geldiler kim ses yaptı falan filan akşam görüşeceğiz muhabbetleri.Neyse akşam oldu.Bizim arkadaşı çekmişler bir köşeye konuşuyorlar.Bende dışardan geliyordum.3kişide güya beni çekmeye çalıştı bi baktım 5-6 kişi olmuşar.Her biri bi laf diyip çekiliyor.Bende yeniyim bişey demedim fazla.Ama bi lavuk vardı.Boyu sikimi geçmez az bişey üzerine yürüdüm tırstı neyse dağıldılar.Baktık bi sike yaramıyor bu yurt.Zaten rahat da edemiyorsun .Eve çıkmaya karar verdik.Bir arkadaş sayesinde bu emlakçı götverenin yanına gittik.Amın oğlu sik kadar gece konduya 200 lira peşin ev sahibine 250 kendine komisyon peşin soktu bi güzel bize.Sonra bizi evi göstermeye götürdü.Birde arkadaşı yurttan almış eşyalarını taşımak için.Gavat bidde her götürmeye 10lira gaz parası demesin mi.BE amını frankenstein sikesice.Elektrik Su her siki üstümüze yapıld.Yani anlayacağınız bi güzel sikiyorlar.Ha bayağı bi bizim hıyarlığımızda oldu.Erken çıktık eve.Şimdiki aklım olsa o reiside sikerdim o emlakçınında amına koyardım.Neyse siz siz olun sessiz kalmayın be amına koyayım.İyi kötü yazdım bişeyler.Hatalı bi lafım olduysa affola.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 0 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim