Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Ateistliğiyle Show Yapan İnsanlar
AtmıkGönderilme zamanı: 01 Mar 2010, 13:35 
Tosun

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 191
bwgp007 yazdı:
Amları sikilesi insanlardır . Sıkıştıkları zaman Allah demeyi bilirler sadece . Ayrıca çoğu gizliden gizliye sıkı müslümandır .

Yarrağımın anteni gizliden gizliyeyse sen nereden biliyorsun amına koyayım?

Ayrıca sadece müslümanın yobazı yoktur. Ateistin de yobazı vardır. Sırf İsa'nın doğum günü diye yılbaşını kutlamayan ateist arkadaşım vardı. Bilirim yani böylelerini. Uzun zamandır dinsiz olmama rağmen ateistim diye veren kız olmadı. Nasıl oluyor bu işler? Bilen varsa anlatsın.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Mar 2010, 17:44 
Tosun

Tescil: 18/12/2009
Atmıklar: 446
Sphinx yazdı:
Ayrıca sadece müslümanın yobazı yoktur. Ateistin de yobazı vardır. Sırf İsa'nın doğum günü diye yılbaşını kutlamayan ateist arkadaşım vardı. Bilirim yani böylelerini. Uzun zamandır dinsiz olmama rağmen ateistim diye veren kız olmadı. Nasıl oluyor bu işler? Bilen varsa anlatsın.

O zaman yaşamayalım amına koyayım . En iyisi budizm lan.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Mar 2010, 12:16 
Tosun

Tescil: 09/09/2008
Atmıklar: 710
Sphinx yazdı:
bwgp007 yazdı:
Amları sikilesi insanlardır . Sıkıştıkları zaman Allah demeyi bilirler sadece . Ayrıca çoğu gizliden gizliye sıkı müslümandır .

Yarrağımın anteni gizliden gizliyeyse sen nereden biliyorsun amına koyayım?

O arkadasin kafasini sikeyim o zaman, isa nin dogum günü yilbasi degil 25 Aralik, söyle bundan sonra kutlasin amin oglu

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 05 Mar 2010, 11:02 
Tosun

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 191
otorite yazdı:

O arkadasin kafasini sikeyim o zaman, isa nin dogum günü yilbasi degil 25 Aralik, söyle bundan sonra kutlasin amin oglu

Lan dalyarrak! Aynı şeyleri müslüman yobazlar da yapıyor. Ben de onların kafasını sikeyim. Hem yılbaşına denk gelse nolacak amına koyayım?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 05 Mar 2010, 23:53 
Tosun

Tescil: 17/09/2009
Atmıklar: 1235
Sphinx yazdı:
otorite yazdı:

Lan dalyarrak! Aynı şeyleri müslüman yobazlar da yapıyor. Ben de onların kafasını sikeyim. Hem yılbaşına denk gelse nolacak amına koyayım?

Sphinx'cim, o zaman tüm Müslümanları aynı kefeye koymayacaksın. Biz nasıl show yapanları ayırıyor, diğer ateistlere saygı duyuyorsak.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 31 Mar 2010, 15:44 
Tosuncuk

Tescil: 30/03/2010
Atmıklar: 4
Bilader, bu konuları çok gözlemliyorum da şahsen gördüğüm şeyler bi hayli garip. Örneğin, ibnenin teki çıkıp Face'de Allah karşıtı peygamber karşıtı grup açıyor. Bunları anlayamıyorum bir türlü. Haz alıyor, orgazm oluyor? Ki bende ateistim zaten. Bu '' ateistim amına korum allah yok peygamberin ..'' mantıklı adamların çoğuda müslüman değil miydi önceden? Bende öyleydim. Ateiste dönen bir çok kişide öyleydi. Anlamadığım şey bu dönüşten sonraki gelen kin. Ulan dalyarrak eskiden kınadığın inanca sahipsin şimdi insanların değer verdiği düşüncelerine bok atıyorsun.
Yani bir kaçınızın bahsettiği gibi; 2 tarafında yobazları var, o 2 tarafın yobazlarınıda 2 arada 2binkere sikmek farzdır.

En son Çirom tarafından 31 Mar 2010, 16:10 tarihinde düzüldü, toplamda 1 kere düzüldü.
Sana kırmızı çok yakışıyor.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 31 Mar 2010, 17:24 
Tosun

Tescil: 12/12/2009
Atmıklar: 261
Kıl oluyorum lan böyle adamlara.
Bazı hitaplardan rahatsız olurum ben de. Ör: "Hacı naber, kanka napıyon?"
Rahatsızlık duyduğumu da karşıdakine belirtiyorum en kestirme yoldan.

Yalnız bu ibnelerin Allah, peygamber vs. gibi kavramlara küfür etmek, kin kusmaktan başka hiç bir amacı yok. Gören de "Ateizm'in birinci şartı dinlere küfretmek" zanneder.
Boş insan bunlar amına koyayım, boş.

Karı kaldırmak için ateist olanlara ise sikimle gülüyorum. Yok lan öyle bir şey. Kim anlatıyor lan size böyle şeyleri?

2 tane götü kokan geri zekalı sikersin ancak. Sonra "Lan ben insan mı siktim?" diye beynini sikersin.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 31 Mar 2010, 17:30 
Tosun

Tescil: 26/11/2009
Atmıklar: 779
Ateistleri Çek Cumhuriyetine yolluyoruz Türkiye Cumhuriyeti olarak. Çünkü Çek Cumhuriyetinin yüzde sekseni ateistmiş. Orda konuşursunuz artık tanrı nerede lan burada diye, bu forumda konuşmayın. Show yapanlar da gitsin ayrıca Çek Cumhuriyetine. Ama internetleri olmasın ki show yapamasınlar. Nedir bu ya? Emolarla başladı, ateistliğe uzandı. Artık boş gezenin boş kalfaları T. C. sınırları içerisinde dolanmamalı. Bir emoyu ömrü boyunca babaları mı bakacak? Evlatları ateist olan babalar çocuklarını o kanalda bu kanalda görünce kalp krizi geçiriyor bu ülkede biliyorlar mıymış bu show yapanlar ?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 31 Mar 2010, 18:27 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
Reddassak yazdı:
Ateistleri Çek Cumhuriyetine yolluyoruz Türkiye Cumhuriyeti olarak. Çünkü Çek Cumhuriyetinin yüzde sekseni ateistmiş. Orda konuşursunuz artık tanrı nerede lan burada diye, bu forumda konuşmayın. Show yapanlar da gitsin ayrıca Çek Cumhuriyetine. Ama internetleri olmasın ki show yapamasınlar. Nedir bu ya? Emolarla başladı, ateistliğe uzandı. Artık boş gezenin boş kalfaları T. C. sınırları içerisinde dolanmamalı. Bir emoyu ömrü boyunca babaları mı bakacak? Evlatları ateist olan babalar çocuklarını o kanalda bu kanalda görünce kalp krizi geçiriyor bu ülkede biliyorlar mıymış bu show yapanlar ?

Ateistler Çek Cumhuriyeti'ne, müslümanlar İran'a, yahudiler İsrail'e, iyi kızlar cennete, kötü kızlar her yere... Ee?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 31 Mar 2010, 18:29 
Tosun

Tescil: 17/09/2009
Atmıklar: 1235
Reddassak yazdı:

Canım bu ateistleri sevmemek değil, şov yapan işi gösteriye döken ateistleri sevmemek. Benim lafım onlara. Onun inanmayışı kendisine, benim inancım kendime. Hakaret etmemeli. Ben nasıl saygı duyuyorsam, o da duymalı.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Yahoo [Bot] ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim