Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Bu Göğüslere Yumulmak Kim İstemez
AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 02:10 
Kodeste

Tescil: 22/01/2010
Atmıklar: 401
Sitenin eskisi kadar aktif olmadığını sadece ben değil hepiniz görüyor ve şikayet ediyorsunuz.

Özet geç diyenler direk 3. bölüme geçsin.

-- 1. Bölüm --
Çok derin tetkik ve analizlerimiz sonucu vardığımız sonuç; Ale_)xa sıralamamızın 70.000'lerde olduğu ağustos-eylül ayları arasında Google'ın bize yolladığı ziyaretçi sayısının 450 günlük ortalama ile seyrettiğidir. Bir karşılaştırma yapmak açısından şu anda Google'ın bize günde gönderdiği ziyaretçi sayısı 60'tır. Zira alexa sıralamamız 150 bin site birden gerileyerek son ay itibari ile 220.000, Son üç ay itibari ile 166.000 civarında. Gün geçtikçe A&_lexa sıralaması da düşmekte.

-- 2. Bölüm --
Peki siz Babasayfa'nın içinde bulunduğu bu durağan durum için ne yapabilirsiniz?
Al=exa T800lbar yükleyebilirsiniz. A1ex4 T00lb4r ne işe yarar? Bunu kullanan kişilerin girmiş olduğu siteler "+1" ol alarak sıralamaya iletilir. Sizler Babasayfa'ya sık giren kişiler olarak eğer bu t00lbarı kullanıyor olursanız ve bu t00lbar ile forumda dolaşırsanız +1 oylarımız artacak. Zira bu firma sadece bu t00lbarı yükleyen kişilerin ziyaret ettiği siteleri göz önüne alıyor. İşin vurucu kısmı bu sıralamaya Google çok çok büyük önem veriyor. Verdiği önemi 1. Bölümde açıkladım.

-- 3. Bölüm --
Babasayfa'nın websitesi sıralamasını yükseltmek ve daha fazla Google aramalarından ziyaretçi kazanması için http://tinyurl.com/q8b8wr adresinden küçücük t-*oolbarcığı yükleyerek yardımda bulunun. Bazı Firewallar uyarı verebiliyormuş. Sanırım bu gezindiğiniz siteleri merkeze bildirdiği içindir. Korkmayın, Firewallu kapatın ve tulbarı yükleyin. Meraklanmayın A)l3ssa milyar dolarlık yahoo-amazon şirketleri iştiraki çok çok büyük bir web istatistik sitesidir.

Sürekli bu resmi koyuyorum, adını yine söylemiyorum geberin pezevenkler. (hiç olmazsa resim koydum, mokoko zaten amelyat olacak, sik naklinden sonra bakıp ilk 31'ini çeker)

Resim

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Bu Göğüslere Yumulmak Kim İstemez
AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 02:17 
Tosun

Tescil: 09/09/2009
Atmıklar: 966
Ta amına koyayım yeter be.

En sonunda Alexa acıyıp 1. yapacak sıralamada.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 02:53 
Tosun

Tescil: 15/12/2009
Atmıklar: 429
Bugün mutluyum lan sövmek istemiyorum. Ama kendimle bi çelişeyim. Götünüzü sikecem yeter ama bok herifler.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 13:58 
Anasının amını gördü
Kullanıcı avatarı

Tescil: 22/10/2009
Atmıklar: 769
Penisilin yazdı:
Bugün mutluyum lan sövmek istemiyorum. Ama kendimle bi çelişeyim. Götünüzü sikecem yeter ama bok herifler.

Penisilin o değilde naptın lan çoçuk işini, aldırdınızmı?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 18:54 
Tosun

Tescil: 14/09/2009
Atmıklar: 765
Ne zamandan beri içimizi bayan o yazıyı tekrardan okumadım,okumamda.
Ben alttaki içimizi açan bayana baktım.

Not
Of be,aliterasyonun kralını düzdüm.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 22:12 
Tosun

Tescil: 17/07/2009
Atmıklar: 492
Hiç bir amaç güdülmeden yapılan salakça açmıklardan bir tanesi. Bu kadar şeyi copy paste yapıcağına.
" Sitenin sıralamasımıdır nedir bilmemneyi düşüyormuş, alexa toolbar' ı bilgisayarınıza yükleyin bize destek olun. " Yazsan olmuyor değilmi. Götten bacaklı am biti, kıl dönmesi seni. İlla mokoko ne yaptı bizde aynısını yapalım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 23:56 
Tosun

Tescil: 09/09/2009
Atmıklar: 966
MaviDonumVaR yazdı:
Hiç bir amaç güdülmeden yapılan salakça açmıklardan bir tanesi. Bu kadar şeyi copy paste yapıcağına.
" Sitenin sıralamasımıdır nedir bilmemneyi düşüyormuş, alexa toolbar' ı bilgisayarınıza yükleyin bize destek olun. " Yazsan olmuyor değilmi. Götten bacaklı am biti, kıl dönmesi seni. İlla mokoko ne yaptı bizde aynısını yapalım.

Efendim gülüm?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 12:09 
Tosun

Tescil: 12/08/2009
Atmıklar: 693
Lan tam sövmeye hazırlanıyordum ama karıyı görünce vazcaydım. Hemen yüklüyorum abi.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: cart-curt, Google [Bot], incubus, panda ve 11 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim