Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Siteye Yeni Seçenekler
AtmıkGönderilme zamanı: 02 Şub 2010, 20:19 
Tosun

Tescil: 14/09/2009
Atmıklar: 765
Atmığın değilde açmığın kalitesi çok rahat belirlenebilir. Misal;en çok görüntülenen ve cevaplanan atmıklar "En Daşşaklı King Atmıklar" muamelesi görebilir.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Şub 2010, 20:24 
Babasayfa Facebook Büyükelçisi

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 2169
asikomentus yazdı:
Atmığın değilde açmığın kalitesi çok rahat belirlenebilir. Misal;en çok görüntülenen ve cevaplanan atmıklar "En Daşşaklı King Atmıklar" muamelesi görebilir.

Olabilir. Kaliteli açmıklar için okunmamışların yanına bi sekme konulup en beğenilen 20 açmık okunabilir. Her şey babasayfa için.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Şub 2010, 04:55 
Tosun

Tescil: 11/05/2009
Atmıklar: 1831
Eveeeet, muhtarlar degistigi icin tekrar soruyorum ve istegimi dile getiriyorum. Bilgisayar ve Teknoloji forumunun alt forumu olarak, oyun forumu istiyoruz. Amina koduklarim ordaki konularin en kotu 3'de 1'i oyunlara ait.

Bir daha oylama yapin lan. Am herifler.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Şub 2010, 20:38 
Tosun

Tescil: 12/02/2009
Atmıklar: 382
Sayfaların en altında yukarı buttonu olsun okuduktan sonra yukarıya çıkmaya kasmayalım

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Şub 2010, 14:03 
Tosun

Tescil: 22/05/2009
Atmıklar: 331
Feryat yazdı:
Sayfaların en altında yukarı buttonu olsun okuduktan sonra yukarıya çıkmaya kasmayalım

Herşeyi devletten beklememek lazım. Klavyenden home butonuna bas! Şipşak yukardasın. Hadi kolay gelsin...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Şub 2010, 22:53 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
"Başa dönel" butonu çalışıyor, ama biraz tuhaf çalışıyor. Aslında düşününce bekleneni yerine getiriyor. Yani en başta hepimiz forumun ana sayfasından başlamıyor muyuz işe? O da oraya yönlendiriyor. Komik değil mi? Ben çok gülmüştüm bunu böyle ifade edince.

Neyse, Mokoko'ya söyledik ama cevap yok henüz. Bekleyelim, görelim şekerparelerim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Şub 2010, 23:19 
Tosun

Tescil: 07/01/2010
Atmıklar: 593
demon yazdı:
"Başa dönel" butonu çalışıyor, ama biraz tuhaf çalışıyor. Aslında düşününce bekleneni yerine getiriyor. Yani en başta hepimiz forumun ana sayfasından başlamıyor muyuz işe? O da oraya yönlendiriyor. Komik değil mi? Ben çok gülmüştüm bunu böyle ifade edince.

Neyse, Mokoko'ya söyledik ama cevap yok henüz. Bekleyelim, görelim şekerparelerim.

Yoo. Ben anasayfaya hiç bakmıyorum bile. Kendi atmıklarınız'a yada Okunmamış Yeni Atmıklar'a atsın bari.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Şub 2010, 23:23 
Muhtaratör

Tescil: 12/04/2008
Atmıklar: 723
Yapacaz. Mouse tekerleğini kullanmak bu kadar zorunuza niye gidiyor. Götünüze mi sokacaksınız o mouse tekerleğini. Bu ne yorgunluk, bu ne bezginlik? Bu siteye 2 mouse scrollu yapamacak adam girmesin. Sabırlı olun. Muhtarasyon belediyesi çalışıyor.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Şub 2010, 17:46 
Baba Radyo Baş Frekansçısı

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2576
mokoko yazdı:
Yapacaz. Mouse tekerleğini kullanmak bu kadar zorunuza niye gidiyor. Götünüze mi sokacaksınız o mouse tekerleğini. Bu ne yorgunluk, bu ne bezginlik? Bu siteye 2 mouse scrollu yapamacak adam girmesin. Sabırlı olun. Muhtarasyon belediyesi çalışıyor.

Ulan mouse scrollunu geçtim klavyede page up-page down ve home-end tuşları var. Tek tuş amına koyayım lan??

Bu arada... Sevgili mokoko siktirin gidin lan tarzındaki çıkışını beğenmedim ibne. Adam ol bızırına dil atarım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 10 Şub 2010, 23:17 
Tosun

Tescil: 08/09/2009
Atmıklar: 747
Atmık atarken, html kod kullanabilelim. Mesela liste yaparız, tablo oluştururuz falan filan.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim