Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Muhtarlarla İlgili Şikayetleriniz
AtmıkGönderilme zamanı: 04 Nis 2010, 21:21 
Götübüyük

Tescil: 24/01/2009
Atmıklar: 967
Sevgili napolyon,

Öyle sanıyorum ki şikayetiniz ''sinan'' rumuzlu üyenin atılması üzerine. Yani zilyon paragraflık yazıdan çıkarabildiğim tek şikayet bu oldu. Sizin gibi çok sevilen ve yazılarına katıla katıla güldüğüm bir yazardan bunları duymak beni üzdü açıkçası. Ama olsun biz de anlaşırız zamanla, kimlerle sonradan sıkıfıkı olmadım ki bu forumda? Önceden tartıştığım adamla karşılıklı da içtiğimiz oldu. Elbet sizinle de tanışmak, konuşmak kısmet olur. İnşallah olsun.

Malesef sinan adlı üyenin geri dönmesi mümkün değil. Çünkü ne inisiyatif kullanılabilecek ne de kurtarılabilecek bir konumda değil kendisi. Elbette gözümden kaçan yan hesaplar da olmuştur ama ben kendi muhtarasyon görevim olarak elimden geldiğince her üyeyi kontrol etmeye çalışıyorum, tosuncukların da son birkaç aydır yan hesap olmamasına dikkat ediyorum. Atmık atmadığı sürece de yasaklanan bir üyenin yeni bir yan hesapla gelmesi büyük bir sorun değildir şahsi düşünceme göre.

Aksine kimseyle de düşman değilim. Herkesi çok seviyorum zaten kendi halimizde bir forumuz, insan bir süre sonra sanki ezelden beri tanıyormuş gibi hissediyor herkesi. Ama eğer ben kendi muhtarasyon görevimi yerine getirmezsem benim burada olma amacım ne olur ki? O zaman komple kaldıralım muhtarasyonu. Muhtarasyon kalkınca olacak mı yani? Ya da ben siktir olup gitsem, scan, demon, çirom veya mokoko o üyeyi anasının amına yollamayacak mı? Değişen ne olacak be kuzum?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Nis 2010, 23:58 
Tosun

Tescil: 18/10/2009
Atmıklar: 714
Muhtar: Kuskus

Konu: Salak olması

Sevgili Mokoko, bu ezik ibnenin gizli gizli yazı sildiğini sen de pekala bilirsin. Ha bunu silmez de sana ulaşırsa, okursun. Gerçi okusan naapıcan amına koyayım, itin kıymeti yok, hayrı çok, bi' boka yaramasa da kapıyı bekliyor...

Şimdi bakalım, ne demiş kuskus: Sataşmışım da, cevap hakkı doğmuş da bilmem ne...

sicmik-kutusu/karalamalar-t7037.html

Lütfen siktirin gidin ya, ilk sataşan yırtık don, aileme küfreden yırtıkdon (direk AA sebebidir) konuyu uzatan yırtık don...

Ha bunlar benim sikimde mi? Sikimde bile değil... Zaten çıkmıştım, baktım yeni çocuklar gelmiş, belki bişeyler değişmiştir diye döndüm... Yok kanka, eski taaas, eski hamam...

Bu kuskus balkon bebesi istifa ettiydi hani, hatırladın mı? Delirmişti falan? Sonra diğer bebe o giderse ben de giderim dediydi de, konu ört bas edilmişti... Keşke bıraksaydık siktir olup gitseydi, 1 kuskus 1 yırtık don kaybederdik, o günden beri neleri kaybettik amına koyayım?

Bu son yazımdır (şifremi bozuyorum), size iyi günler...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 13 Nis 2010, 00:10 
Götübüyük

Tescil: 24/01/2009
Atmıklar: 967
Ulan amcık,

İlla kalitemi bozduracaksın lan bana. Alttan alayım diyorum, yakışmaz diyorum ama değişmiyorsun lan illa alttan alma, götümden sik diyorsun. Yavrum sen istifa etmesen zaten biz seni atıyorduk. Sen mokoko'ya mı sığınıyorsun bana karşı? Mokoko seni, bana karşı korumaz canım benim. Eceli gelen it cami duvarına işermiş ya o hesap oldu seninki de. Beni istifadan döndüren de tüm muhtarların (Başta götübüyük olmak üzere) diretmesi ile oldu. Sen sanıyor musun ki aylardır beraber görev yaptığım adamlar seni bana tercih edecek amcık. Bir de mokoko'ya direkt konuşuyor. Tam göt yalayıcı lan.

Ulan sen başkalarının ricası, minneti üzerine gelmişsin muhtarlığa, ben tüm muhtarların pozitif oyu ile gelmişim, sen mi benim muhtarlık görevimi bana öğretiyorsun? İyi ki de bırakmamışım muhtarlığı, senin gibi çakalın eline. Muhtarlıktan çıktın ilk iş muhtarasyona saldırmak oldu. Çok orjinal lan! Yavrum bugün beni atsalar muhtarlıktan, dönüp bir kötü laf etmem, babasayfa muhtarlığı gönül işidir. Hadi ben muhtar olarak gözükeyim, hiç bir işlem yapmayayım, oturayım dersen zaten muhtar olman baştan hatadır.

Uzatma, bu site sana fazla geliyorsa aynen çık gelme bir daha da. Yok ben bu sitenin bir ferdi olacağım, insanlarla ilişki kurmakta zorlanmayacağım, sürekli sidik yarıştırmayacağım diyorsan kal. Başımızın üstünde yerin var.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 13 Nis 2010, 00:27 
Tosun

Tescil: 03/05/2009
Atmıklar: 1686
Muhtar: demon

Şikayet Konusu: Kalpsiz Bir Ayu

Şikayet İçeriği ve İstem: arkadasliklar-ikili-iliskiler/isteyip-de-isteyememek-t7035.html adresindeki konuda son derece duygusallık içeren sözler söyledim. Konuya mühadil olan diğer tosunlarla birlikte sıcacık bir ortam yaratacaktık. 'demon' rumuzlu sevgili muhtarımız konunun ilk mesajına parmak attı ve şöyle yazdı; "-de ayrı yazılınca daha güzel olmadı mı ama?". Şimdi değerli muhtar, geldin düzelttin başlığı, iyi güzel. Peki senin o düzeltme mesajın bütün duygusallığın, romantizmin, seksin içine etmedi mi? Bence etti. Sen düzelttikten sonra içimdeki bütün aşk yok oldu, konuda bok oldu. Sana diyecek bir kaç sözüm var; Unutma hakiki erkek, yüzlerce erkekten meydana gelir. Zaten bir zaman sonra, yüzlerce erkeğin sana verebileceğini, bir erkekten beklemeyecek kadar olgunlaşmış olacaksın sen de. Bir demonun aradığı o bir tek erkek, her zaman için hayali bir varlıktır. Hiç olmamıştır. Her erkekte, aradığın erkeğin yanlızca bir parçasını bulursun. Gerçek bir demon için, gerçek bir erkek, Bay gibidir, her yerdedir ve hiçbir yerdedir. Aşk da budur zaten! Başka bir şey değil. Aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç..

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 13 Nis 2010, 00:33 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 2002
Bay yazdı:
Muhtar: demon

Şikayet Konusu: Kalpsiz Bir Ayu

Şikayet İçeriği ve İstem: arkadasliklar-ikili-iliskiler/isteyip-de-isteyememek-t7035.html adresindeki konuda son derece duygusallık içeren sözler söyledim. Konuya mühadil olan diğer tosunlarla birlikte sıcacık bir ortam yaratacaktık. 'demon' rumuzlu sevgili muhtarımız konunun ilk mesajına parmak attı ve şöyle yazdı; "-de ayrı yazılınca daha güzel olmadı mı ama?". Şimdi değerli muhtar, geldin düzelttin başlığı, iyi güzel. Peki senin o düzeltme mesajın bütün duygusallığın, romantizmin, seksin içine etmedi mi? Bence etti. Sen düzelttikten sonra içimdeki bütün aşk yok oldu, konuda bok oldu. Sana diyecek bir kaç sözüm var; Unutma hakiki erkek, yüzlerce erkekten meydana gelir. Zaten bir zaman sonra, yüzlerce erkeğin sana verebileceğini, bir erkekten beklemeyecek kadar olgunlaşmış olacaksın sen de. Bir demonun aradığı o bir tek erkek, her zaman için hayali bir varlıktır. Hiç olmamıştır. Her erkekte, aradığın erkeğin yanlızca bir parçasını bulursun. Gerçek bir demon için, gerçek bir erkek, Bay gibidir, her yerdedir ve hiçbir yerdedir. Aşk da budur zaten! Başka bir şey değil. Aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç..

Aşk, biçimsizliğin gölgesinde vicdani bir yol aramak değil midir zaten? Ben de öyle yaptım sevgili Bay. Sizin uygunsuz başlık yazınızla, aşka aç olan tosunların gönül gözlerini yormamak istedim. Bundan sizi bihaber bıraksaydım, nerede kalacaktı aşkın şeffaflığı, dürüstlüğü, gerçekliği? Böyle mi örnek olacaksınız izinizden gidenlere? İstirham ediyorum, vermiş olduğum kararın gerekçesi ve doğruluğu konusunda kuşku bırakacak yorumlar etmeyiniz.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 13 Nis 2010, 01:35 
Muhtaratör

Tescil: 12/04/2008
Atmıklar: 813
Muhtar: scan

Şikayet Konusu: Görevini Yap Lan Götlek

İbne muhtar oldu olalı postu serdi. Eskiden girer atmık atardı bari, şimdi karizmasına yakışmıyor besbelli. Msn gruptu, Skype'dı derken tosuncuk kabul etme, atmık onaylalama, proje geliştirme vs. her bir boku bizim üzerimize bırakıyor. Azıcık gayret et lan it!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 13 Nis 2010, 10:09 
Tosun

Tescil: 03/05/2009
Atmıklar: 1686
Muhtar: mokoko

Şikayet Konusu: Resim Yalan Mı?

Şikayet İçeriği ve İstem: mokoko rumuzlu muhtara tasdikli ibneliğin tekrar var olmasıyla ilgili nedenlerinide içeren özel bir mesaj göndermiştim. Kendisi konuyla ilgili çözüm yolu arayacaklarını bildirdi fakat daha sonra ne ses var ne seda. Müşteri memnuniyeti bu mudur? Tasdikli ibneliği düşünmüyorsanız bununla ilgili geri dönüş yapabilirdiniz. Kendisine gönderdiğim mesajı "Halkla Paylaşma" hakkımı kullanarak tüm tosunların ve tosuncukların bilgilerine sunuyorum;

Alıntı:
Bu tasdikli ibnelik olayını yeniden uygulasanız nasıl olur? Bence forumdaki aktifliğin düşme sebeplerinden biriside bu. Herkes tasdik alabilmek için daha iyi olmaya çalışıyor, kurallara daha çok uyuyor, daha jenerik konular açılıyor. Gizli bir rekabet söz konusu oluyor üyeler arasında.

M.Ö. 12. yüz yıldan bu yana insanoğlu arasında her zaman için bir rekabet vardır. Forumda yaşanacak bu rekabetin babasayfa'ya olumlu etkileri olacaktır, şüphesiz.

Kabul eylerseniz, tasdik verme ve alma sistemini yine eskisi gibi yapın. Üyeler için sürpriz olsun. Devamlı ondan alalım, buna verelim diyede yapılmamalı. Seçici geçirken olunmalı.

Ben böyle düşünüyorum. Sizde düşünün derim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 13 Nis 2010, 15:18 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 2002
Oğlum "Sidik Yarışı" düzenledik işte, doğru dürüst katılım yok.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 16 Nis 2010, 20:39 
Tosun

Tescil: 08/03/2010
Atmıklar: 206
Muhtar : mokoko

Şikâyet konusu : Nefret suçu sebebi ile benim açmığımı kititlemesi ancak
ota-boka/asker-cocuklari-t6653-20.html

Konusunun hâlâ tartışmaya açık olması

Şikâyet içeriği : Üstte belirttiğim link tamamı ile şikâyet konusudur. Başlıktaki herkes ( Ben dahil)

İstem: Açık bir şekilde özür dilenmesi...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 17 Nis 2010, 23:02 
Muhtaratör

Tescil: 12/04/2008
Atmıklar: 813
@romgitif

Şikayetin Babasayfa'nın ifade özgürlüğü kavramının ötesinde bir şey içermiyor. Tartışma, hakaret, polemikler tarafımızca kalitesizlik olarak değerlendirilse de Babayasa anlamında bir cezalandırma da gerektirmiyor.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 2 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim