Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Muhtarlarla İlgili Şikayetleriniz
AtmıkGönderilme zamanı: 17 Haz 2010, 18:32 
Muhtaratör

Tescil: 12/04/2008
Atmıklar: 723
Sunucu değiştirildi. Gece 01:00'de yedek alınmıştı. Yeni sunucuya 03:00 gibi geçildi ve 01:00'deki yedek kullanıldı. 2 saatlik geriye dönüş yaşandı. Dağılın!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 19 Haz 2010, 21:11 
Tosun

Tescil: 24/01/2009
Atmıklar: 460
biraz evvel annesine kufur ettigim uyeler:
kuskus, gladness ve porque

gereginin yapilmasini arz ederim

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 19 Haz 2010, 21:18 
Götübüyük

Tescil: 24/01/2009
Atmıklar: 1089
hayretsex yazdı:
biraz evvel annesine kufur ettigim uyeler:
kuskus, gladness ve porque

gereginin yapilmasini arz ederim

Giderek düşüyorsun. Üzücü. Üyeliğini silme teklifini reddettim diye küfretmen hoş olmadı tatlım. Özelden küfürlerde işlem yapmıyoruz zaten.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 19 Tem 2010, 18:47 
Tosun

Tescil: 11/05/2009
Atmıklar: 1831
Muhtar: mokoko

Sikayet Konusu: Haksiz ceza ve angut olmasi

sicmik-kutusu/kurdistan-a-sozde-demeye-devam-edebilecek-misiniz-t8488.html

Konu icerisindeki yarakpasa adli mal, mesajinda Turkiye icinde bir ulke kuran kurtlerden bahsediyor, kurtlerin genelinden degil. Ayni seyi bende soyluyorum, herkes soyluyor. Abartma mokoko, Turkce bilgini gelip gotune sokturtma.

Herifin cezasini kaldirin.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 19 Tem 2010, 19:14 
Tosun

Tescil: 22/11/2008
Atmıklar: 1134
Kipi yazdı:
Muhtar: mokoko

Sikayet Konusu: Haksiz ceza ve angut olmasi

sicmik-kutusu/kurdistan-a-sozde-demeye-devam-edebilecek-misiniz-t8488.html

Konu icerisindeki yarakpasa adli mal, mesajinda Turkiye icinde bir ulke kuran kurtlerden bahsediyor, kurtlerin genelinden degil. Ayni seyi bende soyluyorum, herkes soyluyor. Abartma mokoko, Turkce bilgini gelip gotune sokturtma.

Herifin cezasini kaldirin.

Ülkemizin içinde kendi devletlni kurmaya çalışan, Kürt topluluk; terör örgütü Pekeke yandaşı veya üyesidir. Bu sebepten dolayı atmıkta ki hedef Kürt Halkı değil, orospu ruhlu teröristlerdir. Irkçılık olup olmadığını tekrar irdelenmesini teklif ediyor kipinin götünü öpüyorum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 19 Tem 2010, 19:40 
Muhtaratör

Irkçılık olup olmadığının incelenmesinde ırkçılık bulunduğu kanaatine varıldı dağılın. Bir ülkeyi ikiye, sekize, on altıya bölmekle ilgili fikir beyanı demokrasilerde mümkündür. Salaklaşmayın. İnsanlar demokratik olarak bölünmenin daha iyi olacağı fikrini beyan edebilirler. Bunu devlet istediği kadar yasaklasın. Bu fikri hür, vicdanı hür her kesin rahatlıkla dile getirebileceği bir şeydir. Saçmasapanlığını, yanlışlığını, olmayacak olmasını ise tartışırsınız o ayrı. Belçika'da bölünmeden bahsediliyor, Kanada'da bahsediliyor. Çekoslavakya bölünüyor bir damla kan akmıyor. Bizde ise bölünmenin konuşulması yasak 50 bin insan ölüyor.

Bölünmenin fikir olarak sunulabilme hakkı Babayasa'ca tanına fikir özgürlüğü kapsamındadır. Ufkunuzu geniş tutup Babayasa'yı iyi okursanız bunu görürsünüz. Bu sitenin T.C örf ve ananeleri, kültürü, T.C ile organik bağı yoktur. Mümkün olduğunca da T.C yasa ve anayasaları ile de bağlantısızdır. Her hangi bir ülke veya devletle bağlantısız olduğu gibi. Fikir özgürlüğünü kullanan kişilerin etkin kimlikleri üzerinden onları aşağılaması bu nedenle ırkçılıktır. Terör suçtur(burdaki suç TCK anlamında suç değildir). Ancak ne kadar irite de olsanız terörün bir metot olarak makul olduğunu savunan ve terör yapmayan kişi suçsuzdur. Babasayfa bağlantısız bir site olduğu için Babayasa'sının hülasası sadece ulaslarüstü sözleşmelerle örtüşmesi gerekir ve örtüşmektedir.

Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi
BM Siyasi ve Medeni Haklar Sözleşmesi

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 20 Tem 2010, 02:41 
Tosun
Kullanıcı avatarı

Tescil: 14/06/2008
Atmıklar: 943
Dile getirilmesi yasak olmayan bir fikri dile getirenlere sövünce ırkçılık mı yapmış oluyoruz şimdi? Ben şimdi karadenizin doldurulması gerektiğini söyleyen gürcülere sövemeyecek miyim? Nerde kaldı babasayfanın özgürlüğü?

İnsanlar dinlerini kendileri seçebilirler ama ırklarını kendileri seçemezler bu yüzden dine sövebiliyoruz ama ırka sövemiyoruz, değil mi?

İnsanlar fikirlerini de kendileri seçebilirler. İşte bu yüzden aynı fikirdeki insanlar topluluğuna sövmenin ırkçılıkla bir tutulmaması gerektiğini düşünüyorum.

"Üç masok, üç masok daha altımasok eder." esprisini komik bulan hansların ta amına tulumba çakayım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 20 Tem 2010, 04:16 
Muhtaratör

Bu şuna benziyor. İki gözü olan Gürcülerin anasını sikeyim. Bakınca tüm Gürcüler değil ya. Mesele Gürcü olması değil iki gözü olması.

İşte bu zihin yanlış. İfade özgürlüğüne tabii bir konuda milliyet geçirirseniz bunun adı da ırkçılık olur.

İki gözü olan Gürcülerin anasını sikeyim ile barbunya seven Gürcülerin anasını sikeyim arasında yapısal olarak kanımca bir fark yoktur. Bunun doğruluğuna eminim. Fakat illa da benim dediğim doğrudur demiyorum. Fakat Babayasa kuralı işletmeye bana yetki veriyor. Şu durumda yanlış ceza kesen trafik polisinin ceza kesme hakkını da elinden almak gibi bir şey olur. Yanlış da olsa hukuk devletinde o trafik polisi o cezayı keser. Kaldı ki ben durumun böyle olduğunu düşünmüyorum zaten.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 20 Tem 2010, 05:12 
Tosun
Kullanıcı avatarı

Tescil: 14/06/2008
Atmıklar: 943
Sen tam hazmedememişsin yazdıklarımı. Bir gürcünün iki gözlü olması doğuştandır. (Ana rahmine düşmeden önce form doldurtmuyorlar sonuçta.) Ama Kürt halkının kurtuluşunu Yozgat İslam Devleti'nin kuruluşuna bağlaması tamamen kendi seçimidir.

Biz burda mavi gözlü üstün ermeni ırkına mensup güzide insanları değil yarrağımıza zincir vurmak isteyen çeçenleri sikiyoruz.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim