Yeni Açmık Gönder Bu açmık kilitlenmiştir atmıklarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Facebook'taki BabaSayfa Hareketleri
AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 17:33 
Tosun

Tescil: 15/03/2009
Atmıklar: 55
Sevgili muhtaratör gavatlar ve götüne koyduğumun facebook'undaki görevli arkadaşlar. Aklıma takılan bir kaç bişey var. Kafanız mı güzel lan?

Hayran sayfası için; Ölmüş konuları sırf millet beğenip baskalarına ulaştırsın diye paylaşmanın mantığı nedir? Eski güzellikleri millete beğendircez diye kasıyonuzda demezler mi "bu site ölmüş, tarihe bak hep eski şeyler, bu site yarrağı yemiş" diye? "Video paylaşıyodunuz bi ara noldu onlara yarraağm?" diye sormaz mı anadolu genci?

Grup için; Kesin lan şu tacizleri, pişman etmeyin adamı amına koyayım. Ben çıkmıyorum o aptal gruptan. Babasayfa ve grup kelimelerini aynı anda düşünmekten haz duyuyorum sizene amına koyayım? Çok gereksizse kapatırsınız grubu burda bos yere yırtmayız götümüzü. Hem mesaj hem mail kutumun amına koydunuz yeter lan!

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Facebook'taki BabaSayfa Hareketleri
AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 18:18 
Muhtaratör

Tescil: 12/04/2008
Atmıklar: 723
Millet gruptan çıkana ve o grupta bir kişi kalmayıp hepsi Babasayfa Hayran sayfasına üye olana kadar tacize devam.

Eski konuların Facebook'tan paylaşımı kimi neden rahatsız edecek onu da anlamadım? Şikayetle değil öneri ile gelin. Diyin ki birlik olalım hayran sayfasının iletilerini herkes paylaşsın çok hımbılsınız... Biz de aa mantıklı şeyler söylüyor bu tosun efendi diyelim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 18:20 
Tosun

Tescil: 20/06/2009
Atmıklar: 38
Yen çözmüştüm olayı ondan önce çok küfür ediyordum neydi o yarrağın adı abdurrahmanmıdır ne boktur.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 18:46 
Tosun

Tescil: 15/03/2009
Atmıklar: 55
mokoko yazdı:
Millet gruptan çıkana ve o grupta bir kişi kalmayıp hepsi Babasayfa Hayran sayfasına üye olana kadar tacize devam.

Eski konuların Facebook'tan paylaşımı kimi neden rahatsız edecek onu da anlamadım? Şikayetle değil öneri ile gelin. Diyin ki birlik olalım hayran sayfasının iletilerini herkes paylaşsın çok hımbılsınız... Biz de aa mantıklı şeyler söylüyor bu tosun efendi diyelim.

Madem bu kadar titiz çalışılıyor sadece sayfaya katılmamış olanları taciz etseniz daha güzel olmaz mı sevgili admincağızım? Online olan var olmayan var.

Eski konuların paylaşımı ; ölü konuların canlanması ile küfür trafiği yaratabilme potansiyelin'in artacağını düşünüp, için şahsımı hafif şekilde gıdıklandırdı. Ya ne bileyim amına koyayım şu tacizlerden sonra onlar battı gözüme.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Mar 2010, 19:00 
Muhtaratör

Tescil: 12/04/2008
Atmıklar: 723
Cambazsiken olayı çözmüş. Diğerinden çıkyor öbürüne katılıyorsun bu kadar basit. Kendisi ile irtibat kur anlamadıysan.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Bu açmık kilitlenmiştir atmıklarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Mia ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim