Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Âb-ı HüsrAM
AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 01:31 
Tosun

Tescil: 29/01/2010
Atmıklar: 289
topun olayım vur bana scan o derece.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 01:40 
Muhtaratör

Tescil: 12/07/2009
Atmıklar: 431
Siz Zahmet Etmeyin Ben Ütülerim

Pazar günü gelip çatmasına rağmen ne telefonla ne de güz yüze konuşmamıştık. Manitayla yiyişmeye alışkın bünyeler için yalnız kalmanın ne demek olduğunu şimdi daha anlıyordum. Yaklaşık 20 gündür bırak göğüs emip baldır okşamayı herhangi bir canlıyı öpmemiştim bile. Sikim, işemek dışında hiçbir işe yaramıyordu. Öğle ezanı okunuyordu uyandığımda, çayın yanında biraz patates kızartmasıyla kahvaltıyı geçiştirdim. Evden çıkarken annem uyardı:"Tıraş olmadan gelme, düğüne gidecez bu akşam". Hıhı ile geçiştirdim. Kapıyı kapatmadan önce ise:"Hem Şermin de gelecek, yatma berberde" dedi. Cevap vermeden gittim kahveye, elemanlar oradaydı. Birkaç el maça kızı attıktan sonra telefonum çaldı. "Hadi çabuk ol Şermin geldi." Tıraş mıraş olmamış halbuki, eve dönerken Züklüf abinin bakkalından iki tane Derby aldım, adım başı sövüyordum eve giderken. İçeri girdiğimde annemle koyu bir sohbete dalmış hiç bir sik olmamış gibi bana "Hoşgeldin canım, naber" dedi. Bozuntuya vermemek adına gülümseyerek "iyi bea, nossun" dedim. Muhabbete ben de girdim, annem "çay demleyelim bari, daha çok var düğüne" dedi. Şermin'in anneme cevabı "scan Türk kahvesini çok sever, siz bana cezve ile kahvenin yerini gösterin" dedi. Orospu kaleyi içten fethetme adına büyük bir adım atmıştı o vakit. Sahiden de dediği gibi kahveleri yaptı, içine herhangi birşey atabileceği aklıma gelse de tedirginlik içerisinde kahveyi içtim. Annemin Şermin'e gün boyu 40 yıllık geliniymiş gibi davranması beni deli ediyordu, müdahale edememek ise içimi parçalıyordu. Saat hemen hemen 5 buçuk olmuştu düğün de 7 gibi başlayacaktı. Anneme:"Kumaş pantolonu ütüledin değil mi" diye sordum, "hangisini, siyah olanı mı, evet ütüledim" diye yanıtladı. Ama ben lacivert blazer ceketim ve slim fit beyaz gömleğimi gri kumaş pantolonumla kombine edecektim. Durumu izah ettiğimde annem "tamam, 5 dakkada ütülerim oğlum, daha vakit var" der demez Şermin muhabbete dalış yaptı:"Olur mu öyle, siz zahmet etmeyin ben ütülerim" dedi. Annem utansa da ısrarcı tavrı karşısında teklifini kabul etmek zorunda kaldı. Yosma benim evimde bana 2-0 üstünlük kurmak üzereydi.

20 Gün Sonra Kadın Kokusu

Düğün için Şermin de yanında elbise getirmişti, makyaj yapmak ve üzerini değiştirmek için banyoya girdi. "Çıkınca pantolonunu ütülerim aşkım" dedi banyonun kapısını kapatmadan. Banyoya girmesi ve üzerini değiştirecek olması aklıma kötü şeyler getirmiyor değildi, tövbe estağfurulla el aziym diyerek kör şeytanı kovmaya çalıştım ama becerememiştim. Çıktığında üzerinde siyah kumaş bir etek ve beyaz bir bluz vardı, çok kadınsı olmuştu. Saçlarını ise topuz yapmıştı. Beyaz tenli olduğu için kırmızı ruj da cuk diye oturmuştu minicik yüzüne. Karşı cinsin açık olan ensesine inanılmaz bir zaafım vardı yıllardır. Onu o şekilde görüp sikmek istemeseydim kendimden şüphe ederdim gerçekten de. Ceketim, gömleğim ve ütüsüz pantolonu odamda bulunuyordu. Kendi odasında yer olmadığımdan ütü masasını hep benim odama koyardı annem. Ütü masası yine her zamanki yerinde, balkon kapısının yanındaydı. Şermin süslenme işini bitirir bitirmez anneme pantolon ve ütü masasının yerini sordu. Tarif etti annem de. Şermin odama girip ütüye başladı bense oturma odasında tv seyrediyordum. Annem odanın kapısından: "Gitsene kızın yanına, ayıp oğlum, yalnız bırakma bu arada ben de üzerimi değiştireyim" diye fısıldadı. Hay amına koyayım ateşle barut yanyana durur mu anne diye serzenişte bulunamazdım elbet. Sike sike odama girdim. Priz kapıya yakın olduğundan ütü masasını da oraya getirmişti. Odadan içeri girer girmez kokusunu aldım, misler gibiydi, kafasını öne eğmiş bir halde ütü yaptığı için ensesi tüm çıplaklığıyla gözüme takılmıştı. Bu ne zulümdü. Daha fazla dayanamayıp yüzümü ensesine dayadım ve derin bir nefes çektim. "scan yapma" dedi ama daha fazlasını istediği her halinden belliydi. Boynundan bir nefes daha çekip kulak memesini emmeye başladım, ikimizde zevkten kuduruyorduk, bir yandan da ütülediği pantolonu yakmamak için ütüyü alıp masada bulunan metal hazneye yerleştirdi ki bu "devam et" manasına geliyordu. 20 gündür kadın tenine değmemenin verdiği abazanlıkla daha önce tikdindiğimi söylediğim kızla resmen ayak üstü sevişyordum. Şermin'inse artık beni sonuna kadar kendine bağladığını düşünüyordu.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 01:40 
Muhtaratör

Yine Hayal Kırıklığı Yine Hüsran

Kulak memesini emerken aklıma birden ellerimin armut toplamadığı geldi. Sağ elimi eteğinin altına sokmuş baldırlarını içini okşuyordum. Fazla vaktimin olmadığını bilerek direkt amcığa yöneldim. Çamaşırının üzerinden vajinasını okşamak için elimi biraz daha yukarıya götürdüm ki bir sertlikle karşılaştım. Hayır hayır sik ya da taşak değildi bu. Günlük ped kullanmıştı yine. Adet düzensizliği yaşamıştı bir ara, regl olmasına bir hafta günlük ped kullanmaya başlar hastalandıktan sonra yine bir hafta kullanırdı tedbiri elden bırakmamak için. Şansıma küfredip poposuna yöneldim ama elimi çamaşırın içine sokmak suretiyle. Sağ ve sol lobu okşadım bi güzel biraz aşağı doğru inmeyi denedi "lütfen" dedi. Sanırım göt deliğine dokunmamı istemedi. Anlayışla karşılayarak elimi çıkardım. Boş kalan elimi bluzunu üzerineden göğüslerini okşamak için o bölgeye tayin ettim. Ama yetmiyordu, dokunmalı ya da görmeliydim bembeyaz göğüslern ucundaki kahverengimsi bölgeyi. Titizlikle önce buluzdan birkaç düğme açtım ve hemen sağ göğsüne gitti elim. Titizlikle sütyeni aşağı doğru çektim, göğsünün ucunu çok net görebiliyordum, görmez olaydım. Göğüs ucunun çevresinde 3-4 tane kıl vardı.

-----Flashback-----

Aynı durumla bir önceki yaz kuzenimin evinde karşılaşmıştım. Kuzenim ve eşi çalışıyorlardı, çocukları da yoktu yeni evli olduklarından. Amcolu anahtarı versene dedim, kırmadı beni sağolsun. Sırıtarak "yaramazlık yapmayın ama" demeyi eklemeyi unutmadan. Orada da punduna getirip hatunun göğüslerini emiyorken dilime birşey değmişti. Herhalde saçımdan bir tel düştü ve ağzıma girdi diye düşündüm. Daha önce böyle bir olayı görüp duymadığımdan oralı olmadım. Otelde ise epilasyon yaptırdığından ağzıma kıl denk gelmediğini anlamam uzun sürmedi.

-----Flashback-----

Bildiğin simsiyah kıldı lan. Beyaz buluzana kusmamak için zor tuttum kendimi. Süt gibi göğsün ucunda taşağımdaki kıllardan vardı. Adaletinin amına koyayım, amınırzını sülaleni sikeyim. Am suyundan sonra bu tramvayı nasıl atlatacaktım. Hemen elimi geri çektim ve kızdan uzakaştım. N'oldu diye sordu, bi'ses duydum diye geçiştirdim. Am suyundan iğrendiğimi söylediğimde hıçkırıklara boğulduğu aklıma gelmişti, "göğsünün ucunda kapkara kıllar var maymuna benziyorsun" diyemezdim elbet. Ütüyü kaldığı yerden devam etti, birşey yapmadığımızı kanıtlamak için odamın kapısını açık tuttum. O akşam ne düğünden birşey anladım ne de elldiğim götten. Ne günah işlediğimi soruyordum yastığa başımı koyduğumda. Kendi kendime güldüm bile bi'ara. Şaka gibiydi herşey, uyandığımda hepsinin rüya olmasını umarak kapattım gözlerimi.

Coming Up Next: Bitsin Atrık Bu Çile Çekemem Bile Bile

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 01:47 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
scan yazdı:
Am suyundan iğrendiğimi söylediğimde hıçkırıklara boğulduğu aklıma gelmişti, "göğsünün ucunda kapkara kıllar var maymuna benziyorsun" diyemezdim elbet.

Oha! Ulan altıma sıçtım burada gülmekten.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 01:51 
Tosun

Tescil: 29/01/2010
Atmıklar: 289
Salya sümük gülüyorum amına koyayım ağladım ulan resmen Orospu karılar gibi ağzımı ayırarak gülüyorum-

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 02:26 
Babasayfa Facebook Büyükelçisi

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 2169
=) Suya gelmezsin kıla gelmezsin ne nazlı gelinsin be scan? =) Yardın ama gene. Babasayfada en uzun soluklu konu seninki olacak bu gidişle.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 03:41 
Tosun

Tescil: 12/10/2009
Atmıklar: 183
Ulan bitse bile fantazi şeyler yazıp kitap olarak çıkartırız resmen amına koyayım süper gidiyor lan.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Şub 2010, 23:46 
Muhtaratör

Bitsin Atrık Bu Çile Çekemem Bile Bile

Bomboktu herşey, daha am suyu olayının yaralarını sarmadan meme kılları hadisesini yaşamıştım. Bir taraftan fellik fellik şokun etkisini atlatmaya çalışırken öbür yandan da sevgilimden temelli kurtulmanın planlarını yapmaktaydım. Tamam çok şey paylaştık, birçok delilik yaptık, fırtınalı bir aşk hayatımız vardı ama sonunda sik(e)meyeceğim bir kızla devam edemezdim. Öyle bir soğumuştum ki yeryüzünde sikebileceğim ilk ve son kız o olsa bile elizabethi yeğlerdim. İşte bu ahval ve şerait içerisinde yapılması gereken en elzem hareket bir an önce ayrılmak ve bir süre karıdan kızdan uzak durmaktı. İşkence gibi cehennem azabı gibiydi. Ayrıldığımızı söylüyordum kabul ediyordu. 3 gün sonra gece yarısı intihar edeceğini söylüyordu telefonda. Öbür gün yüzyüze görüşüp artık birlikteliğimizin hiçbir manasının kalmadığını söylüyor saatlece dil döküyordum. Amına kodumun yerinde bir türlü ayrılamıyorduk. Yien birgün telefonda herşeyin bittiğini kendi ağzıyla söyledi, sevindim gerçekten de. 1 hafta geçti geçmedi, ailemi ve tanıdıklarımı devreye sokarak tekrar birlikte olmak istediğini belirtti. Annemi kıramayacağımı bildiğinden annemin üzerinden siyaset yapmayı denedi. O yolu da tıkadım zar zor. Bi'akşam da arkadaşlar yemeğe davet etti. Bir kafenin terasında canlı müzik eşliğinde birşeyler atıştırmak için. "Yalnız gel ama" diye mesaj attılar. Neyse gittim, 4 kişilik bir masa da çift olarak gele arkadaşlarım oturuyordu. Ben de oturunca bir koltuk boş kaldı. Muhabbete başlamamızdan yarım saat sonra Şermin hanım arz-ı endam etti. Siktiğim yosmasının bir tezgahıydı bu. Bu vesile ile tekrar barışmak ve birlikteliğimize devam etmek istediği her halinden belliydi. Gecenin sonuna kadar arkadaşlar aramızı yapmaya çalıştı, tavrımdan taviz vermedim tabiki de. Bu çabası da boş çıkınca o geceden sonra yaklaşık 15-20 gün görüşmedik.

Yine Düğün Yine Hüzün

Bu sefer biricik kardeşim evleniyordu, mutlu olması için elimden gelen herşeyi yapıyordum. Tek kardeşimdi, düğün için tüm pürüzleri ortadan kaldırmak için adeta seferber olmuştum. Düğününe 3 gün kalana dek çalışmıştı ve ben dana gibi sabahtan akşama kadar yattığımdan yetişemediği işlere koşuyordum. Şermin ile de tanışıyorlardı doğal olarak. Kardeşimin izine çıkmasından 2 gün önce işyerine gitmiş kardeşimin anlattığına göre Şermin. Aldığı iki farklı elbise ve 3 çift ayakkabıyı göstermiş kardeşime düğünde giymek için. Bunları kardeşimin ağzından duyarken
şoka moka girmedim, alıştım amına koyayım, bi'dakikadan sonra koymamaya başaldı. "Olmaz" diye karşı çıktım kardeşime, "gelemez düğüne müğüne". Üzülerek "ama abi çok heves etmiş, elbiseleri bana gösterirkenki heyecanını görmeliydin" dedi. "Hayatta olmaz, başka düğünde giyer, napiim" diyince "şu kadarcık hatrım varsa gelsin, biliyorum sen Şermin'i kafandan sildin ama kırma beni işte" dedi. Şırfıntı yine bel altı vurmuş ve galiba kazanmıştı. Ama ben ona yapacağımı biliyordum. Neyse amına koyayım düğün başladı, dans faslı var. Tüm çiftler sahneye davet edildi. Tam o esnada düğün salonunun kapısına yanaştım Şermin masada sik gibi kalmıştı. Tanıdığım tanımadığım üm çiftler dans ediyordu bizim dışımızda. Şerminin gözleri beni arıyordu ve kapıya doğru çevirdi kafasını. Gözlerimi kısarak pis bir gülüş gönderdim kendisine, ağlamaklı oldu ve salon spotları kapandı ve gırcıllı ışıklar açıldı, dans boyu göremedik birbirimizi. Dansı müteakiben masaya yanaştım annem gözlerini patlatmış bana bakıyordu, evde görüşecez dercesine kafasını hafifçe salladı. Gece boyu eş dost akrabanın kızlarıyla yakından ilgilenmiştim. Bizim masa dışında hemen her yerde bulundum. Düğün sonuna kadar tek kelime etmedim desem yeridir Şermin'le. Yüz ifadesi hala gözümün önünde. Siksen uğraşmaz benimle diye düşünüyordum artık ama kazın ayağı öyle değildi.

Sonunda Siktiğimin Tatili Bitti

Senelik iznimin son günleriydi ve çalıştığım yer, doğup büyüdüm, ailemin yaşadığı yerden tam 1300km uzaklıktaydı. Her defasında ayaklarım geri geri gidiyordu oraya. İlk kez büyük bir sevinçle yola çıkacaktım. İki göz evimi, çamaşırı, bulaşığı, ütüyü bile özlemiştim. İşte kaderin bana oynadığı oyunlardan biri daha. Kahvaltısız günlerin beni beklediği günleri özlemiştim o derece. Her gidişimde annem terminale kadar gelir beni uğurlardı. "Bu kez tek gidecem" dedim anneme. "Olmaz" dese de ikna ettim bir şekilde. 20 saatlik otobüs yolculuklarında telefonumun media playeriyle hüzün dolu şarkılar dinlerdim hep. Bu kez ne kadar hareketli, neşeli müzik varsa çaktım hafıza kartına. Bitti, artık bitti diye uykuya dalmıştım, sabah güneşi yüzüme vurarark beni uyandırdığında Yukarı Mezopotamya'da olduğum anlamıştım, yaklaşık 3,5 saat sonra Home Sweet Home diyebilecektim. Valizleri odanın ortasına bırktım eve girer girmez, çabucak duş aldım. Ev günlerdir havalandırılmamış olsa bile uyku keyfimi hiçbirşey kaçıramazdı. Yarın yeni bir dönem başlayacaktı benim için. Artık bu iş bitti dediğimde her defasında bir şekilde karşıma çıktığı için "hayırlısı" demekle yetindim. İşimden zevk almadığım anlaşılabilir ama aslında öyle değildi. Sevdiklerimden(artık Şermin dışındaki) çevremden uzak olmam, her istediğimde gidemeyecek olmam adama koyuyordu.

Son Bölüm Olması Dileğiyle: Bu İşi Bitirmenin Bir Yolu Olmalı

Yazar Notu: Bu bölüm heyecanlı değildi lan sanki?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 15 Şub 2010, 12:20 
Baba Radyo Baş Frekansçısı

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2576
Ulan ibne... Yine çok güzel bölümler yazmışsın ama önünde domalmış, saksoya başlamış hatunu sikmemen gizli ibne olduğun hakkındaki tahminlerimi güçlendirdi. Nasıl bir herifsin lan sen?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 15 Şub 2010, 16:31 
Tosun

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2318
Scan seni en iyi ben anlarım dostum. İlk defa am görmüş ve filmlerdeki gibi sömürmek istediğimde pis bir koku ile karşılaşmıştım. Ben ki yeri gelir travesti kovalarım ama o dakika, o koku cehennem azabı gibiydi. Belki bu yüzdendir ayak fetişi oldum çıktım. Ha diyeceksin ''ayak kokmuyor mu be götoğlanı?'' Kokuyor ama senin ense olayı gibi düşün. Bilmiyorum, yine en kralı sol el gibi geliyor.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim