Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Cübbeli Ahmet Hoca
AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 13:35 
Tosun

Tescil: 19/12/2008
Atmıklar: 681
Son zamanlarda bu adam moda.

Çıkıyor stand up tadında sözler söylüyor, güldürüyor, eğlendiriyor tam bir maymun gibi sevgili hocamız ama biz biraz işin arka yüzüne bakalım.

Şimdi bu adamın camiisinde cemaatlerinin içinden teki gidip hocayı öldürüyor daha sonra sanki cemaat bu konuda eğitim almış gibi adamı aralarına alıp onlarda adamı öldürüyorlar. Bu kadar soğukkanlı cemaat görmedim ben, herhalde bu kadar kızgın kalabalığın olduğu camiide yanlış okusan duayı üç beş tokat yersin çünkü fişini hemen kesiyorlar. Bu dinci tayfanın olayı bu zaten sözde herşeyi allah kitap belirler ama yanlış gördüklerinde de sikip atmaktan çekinmezler ve cezayı bu dünyada keserlerken allahta kitapta kendileridir.

Bir başka ilginç nokta ise bu adamın birden zirveye tırmandırılmaya başlanması. Hangi gazeteyi açsam lan ne şirin adam, ne güzel konuşuyo lan gibi antin kuntin haberler. Birincisi bu adam liseyi bile okumamış bir tip yani hep kendi topluluğu içerisinde büyümüş ve gördüğüm kadarıyla arap kültürünü güzel yayan bir adam. Bir olayı açıklayacak 12 dakika arapçasını söylüyor geri kalan 3 dakikasında da türkçe açıklamasını yapıyor, direk türkçesiyle başlasa olmaz mona koyayım. Genel olarak hoca tribidir herhalde bu çünkü nerede bir ilahiyatlı görsem tersten okunuşuyla herkesin anasına sövse bile "lan ne güzel arapça okuyo bee" diye alkışlanır heralde çünkü bilmediği sözleri seven tek bizim milletimiz vardır herhalde veya arapça okununca ortamda kutsallık artıyor gibi bir inanış var sokayım inanışınıza.

Diğer bir yönü adamın ağzı keçi götü gibi hiç durmuyor anasını satıyım. O kadar çok şey söylüyor ki ağzının yüzünün garip tavırlarına soktuğumun İlber i bile adama iki çift laf edemedi. Şimdi hangibirini söylesem bilemiyorum da bu adamın oturduğu villayı bazılarınızın babası memuriyet hayatındaki tüm paraları toplasa çıkartamaz, ama geçenlerde öyle bir konuşma yaptı ki bu konu hakkında vay lan adamın durumuna bak dişimizden tırnağımızdan keselim iki kuruş yardım edelim moduna girdi etraftaki herkes. İnanmayın olm bu ibneye adamda parada var, şirkette var ve en kral tatilleri o yapıyor. Daha Türkiyede kimse jet-ski nedir bilmezken bu adam biniyordu o bilinmeze. Daha sonra Levent Kırca bu hali gördüde Türk halkına tanıttı yoksa hala bilmeyenler bile olacaktı.

Son olarak, Cüppeli Ahmet Hoca nereden çıktığı bilinmeyen ve neden bir anda yıldızının bu kadar parladığı anlaşılmayan bir dini liderdir. Dinde ayrım yoktur, herkes eşittir denir ama bu kötveren her fırsatta kendilerinin en doğruyu savunduğunu söyler ve hatta dün akşam izlediyseniz 72 tane cemaat in cennete gidemeyeceğini bile ilan etti vay anasını!

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Cüppeli Ahmet Hoca
AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 13:53 
Tosun

Tescil: 11/05/2009
Atmıklar: 436
http://www.facebook.com/home.php#/video ... &ref=share
cern lüzumsuzmuş. götleri tutuştu tanrının yokluğu ortaya çıkacak diye. e olmayan şeyin de varlığı kanıtlanamıyor...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:19 
Tosun

Tescil: 19/06/2009
Atmıklar: 393
Dediğin gibi arap kültürünü en iyi tanıtan adam bu. Okumamış amdan , götten konuşan , kendini resmen peygamber ilan etmiş götleğin tekidir ? Peygamber ne lan ? Allah söyletti galiba :S Allah dedim onuda çıkaramadım :)

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:27 
Tosun

Tescil: 13/06/2009
Atmıklar: 179
Louk yazdı:
Peygamber ne lan ? Allah söyletti galiba :S Allah dedim onuda çıkaramadım :)

O dalga geçen cümleyi yazan parmaklarını tek tek senin götüne sokarım piç. O gülücükteki parantezi dik yapar yine götüne sokarım amına kodumun ateist gerzeği. Düşüncen neyse insan gibi belirt yavşamadan yaz it.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:33 
Tosun

GloRy yazdı:
Louk yazdı:
Peygamber ne lan ? Allah söyletti galiba :S Allah dedim onuda çıkaramadım :)

O dalga geçen cümleyi yazan parmaklarını tek tek senin götüne sokarım piç. O gülücükteki parantezi dik yapar yine götüne sokarım amına kodumun ateist gerzeği. Düşüncen neyse insan gibi belirt yavşamadan yaz it.

İşte dediğim gibi arap kültürü, okumamış ve ya okumuş bir bok bilmeyen, kendini sadece küfür ederek ifade eden, herşeyden mahrum insanlar. Senin gibi insanlara şu günlerde hiç küfür edesim yok.Başka bir gün belki götüne bir nokta atışı yapabilirim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:39 
Tosun

Tescil: 13/06/2009
Atmıklar: 179
Arap kültürü mü ahahahah, hemen hazırsın Arap kültürü demeye karşı çıkınca şap arap kültürü, yahu bi siktir git.

O mesaja küfür etmek dışında ne yazılır ki amına koyayım? Mantıklı bir açıklamayla karşı çıkayım diyorum ama yok sırf adamı delirtmek için yazılmış bir cümle.

Ayrıca gören de beni her mesajında hayvan gibi söven biri sanacak, bak bakalım geçmiş mesajlarıma hep böylemiymişim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:42 
Tosun

Senin gibi önemsiz birinin mesajlarına neden bakayım ki işim mi yok ? Her neyse konuyu saptırma ceza aldırtcaksın bana kısaca SİGİRİT.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:48 
Tosun

Tescil: 28/06/2009
Atmıklar: 691
Öncelikle bazıların kutsal saydıkları şeyler ile dalga geçenlerin götüne dinamit sokup çakmağımla yakıp ucunu Happy Birthday To You! demek isterim.
Eğer sadece bir mal bunu yapıyorsa bu bütün Müslümanların veya Arapları sorumlu tutmaz.Araplardan hiç bilim adamı çıkmadı mı çıktı tabikide ateisttende çıktı şimdi günümüzdede bir sürü orospu Ateist var.Ama tek bir ateistin yaptıklarını diğer ateistlere mal ediyormuyuz?Forumdada bir sürü çakma ateist var Roccosifredi gibi gidip biz onun yüzünden bütün ateistlere Çay koy diyormuyuz?Tabikide HAYIR!
Yine objektif baktım beynimi sikeyim!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:55 
Tosun

Tescil: 20/01/2009
Atmıklar: 154
Hiçbir cemaat diğer camiye girip adam öldürtmez. Bunun sorumluluğunu almazlar.
Orada farklı bir durum sözkonusu. Sanılanın aksine bunlar iletişim içinde olan yerlerdir.
Camide adam öldürmek başkasının işidir. Böylelikle '' dini mekanlarında bile adam öldürecek kadar yobazlar'' imajı yaratılır. Tipik oyun işte.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 03 Ağu 2009, 14:58 
Tosun

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2318
Louk yazdı:
Dediğin gibi arap kültürünü en iyi tanıtan adam bu. Okumamış amdan , götten konuşan , kendini resmen peygamber ilan etmiş götleğin tekidir ? Peygamber ne lan ? Allah söyletti galiba :S Allah dedim onuda çıkaramadım :)

Bu ergen ateist tavrından sıyrıl ki ciddiye alınasın. Kültürünle, bilginle savun veya karala karşıdakini. Ateist olman aptal olmanı gerektirmiyor.

Gelelim Ahmet Hoca'ya. Yatı, katı olmasından kime ne? Bununla mı yargılanır bir insan, çok sikkosunuz. Cemaat işlerinin nasıl işlediğini öğrenin. Verdiği vaazların bir çoğu mantıklı şeyler. E tabi popüler olduktan sonra sıçtı bıraktı. Yok öyle bebekler var adamı tahrik ediyor falan.

En son Çirom tarafından 03 Ağu 2009, 15:12 tarihinde düzüldü, toplamda 2 kere düzüldü.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim