|
Pastörize, 1. sınıf, a kalite bir ..... dır. Noktaları istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Fatih Altaylı'nın bir programında biraz izledim bu şebeği. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar 800 küsür bin Lira'lık villa da oturuyordu. Fatih Altaylı jet siki ve villa hakkında biraz üstüne gidince saçmalamaya başlamıştı. Binler değil milyonlarca aç var bu ülkede. Milyonlarca sefil, fakir, fukara din kardeşin var senin. Nerede kaldı Müslüman'lığın? İslam bunu mu emreder? Kutsal kitapta bu konu hakkında ne yazıyor açta oku amın evladı. Sürekli araya dualardan, surelerden, ayetlerden karıştırarak milletin kafasını karıştırmayı iyi bilirsin. Bu adam Müslüman değil. İşine geldiği gibi konuşan, dini işine geldiği gibi yorumlayan yavşağın tekidir. Ağzı iyi laf yapıyor, biraz da şebeklik tamamdır. Milletin hemen veresi geliyor. Oğlum, kendinize gelin, iki lafa kanmayın. Ben kimse zevki sefa sürmesin demiyorum. Banane. İster am üstünde göt sikin, ister götünüzü siktirip üstüne para verin, ister katrilyonluk villalarda oturun, ister altından damarlı dildo yaptırıp üstüne oturun. İslam'dan bahsedipte havuzlu trilyonluk villalarda zevki sefa sürerseniz münasip yerlerinize söverler. Aslında bu sikik yobaz için ayırdığım şu zaman yazık, günah.
_________________ Tanrı sizi korusun piçler.
|