Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Cüppeli Ahmet Hoca
AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 15:26 
Tosun

Tescil: 28/06/2009
Atmıklar: 684
Louk yazdı:
Açık göte herkes tükürürmüş. Bu adam akıllı bence milleti sikmekte üstüne yok. ibnenin teki olduğu kesin. Otorite 'nin de dediği gibi sokakta görsem sakalına sıçarım. Ateistler götünüzü siksin oğlum. Zorunuza gidiyor dimi yobaz ibneler.

Alıntı:
Bu ergen ateist tavrından sıyrıl ki ciddiye alınasın. Kültürünle, bilginle savun veya karala karşıdakini. Ateist olman aptal olmanı gerektirmiyor.

Bir yaratıcının olduğunu inkar etmem aptallık mı oluyor? Eğer varsa aksini kanıtlayan ispatın söyle bizde bilelim birşeyler. HİÇ BİRŞEY uğruna millete sikerimli mesajlar atmaktan zevk alıyorsunuz.

Size karşı mesaj atınca kabız oluyorsunuz, zorunuza gidiyor. Her türlü sikişe devam. Ateistlerin kıllı götünü yala. Bir arkadaş daha yazmıştı senin hakkında konu açmıştı unuttum şimdi nick 'ini. Aynen şöyle diyordu. Karşısındakini dinler ne söylersen söyle yinede yobazlık yapmaya devam eder. Bunun gibi birşeydi . Aynen katılıyorum. Senin gibi bir çok kişi var burda. Başını sen çekiyosun.

Haydi!Mini mini birler ben test ettim senin götün sağlam kem gözlere balgam.Bizi kıskanmadan anlamalı bu namahrem lan!Esti bir kere kendin söyledin eskide kaldı bu yobaz.Louk naber, ölmedim hani sövmedin amin de bilader.Sevsende sevmesende farketmez park etmem karavanımı.Ben mi edicem seni adam, etmem laflarını canım kalıbım !
Kim lan bu yine mi Louk piçi bize laf attı.Nickine kodumun ibnesi forumda hep beni izledi dinledi vede birde gelip oo sen bi numarasın derdi. Şimdi bize göremezsin dinleyemezsin ha yalvar bana küçük aptal !
Ama yok tolerans hadi beni yen sözlerini ser fucker yazıma recal bu lan, gelde babasayfa taliminden söv gene bana fake nickinden görmez tabi tut sikinden as, Taksim'deki körler neyin len?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 15:36 
Tosun

Tescil: 19/06/2009
Atmıklar: 393
İstediğimi yazarım sanamı sorucam am bidonu ? Araknenin yazdığıyla benim yazdığımın arasında pek fark göremiyorum. Bende aynı şeyi söylemek istedim zaten. Bence sen ateist olanlara çok karşı birisisin. Bende senin o üstün zeka beyninin kaç IQ ya sahip olduğunu merak ediyorum.

Birde şu aptal mastercard işte yaptığı şey google 'a bilmem ne şarkısının sözleri diye yazıyor. Sonra üzerindeki isimleri değiştiriyor ve mesaj olarak atıyor. İşte aklınız burda. Birde üniversiteye gidiyormuş.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 15:37 
Tosun

Tescil: 28/06/2009
Atmıklar: 684
Louk yazdı:
İstediğimi yazarım sanamı sorucam am bidonu ? Araknenin yazdığıyla benim yazdığımın arasında pek fark göremiyorum. Bende aynı şeyi söylemek istedim zaten. Bence sen ateist olanlara çok karşı birisisin. Bende senin o üstün zeka beyninin kaç IQ ya sahip olduğunu merak ediyorum.

Birde şu aptal mastercard işte yaptığı şey google 'a bilmem ne şarkısının sözleri diye yazıyor. Sonra üzerindeki isimleri değiştiriyor ve mesaj olarak atıyor. İşte aklınız burda. Birde üniversiteye gidiyormuş.

Belin mi acıdı sana çok mu çaktım?
İstemesende bunun tadı kaçtı
Sikiştik işte noldu ortam mı ayrıldı
Anlaşılan götüne yağlı kayış kaçtı.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 17:23 
Tosun

Tescil: 04/08/2009
Atmıklar: 6
Siktigim Hacı Hocaya İnanmican Hepsi Oruspu Çogucu

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 19:03 
Tosun

Tescil: 08/12/2008
Atmıklar: 984
bu cüppeli denen yavşak daha önce adapazarında olan deprem hakkında ki yorumlar, önce kışlada ölen askerlerimize saldırıyor, daha sonra ölen adapazar halkına, oysa Adapazarı halkı dincidir ve depremde bi ton cami de yıkılmışdır,
cüppeli yavşağı yazdı:
ALLAH ASKERLERE ÖZEL MUAMELE YAPTI
O gece de, o zelzele gecesi de isyan edenler oldu. 'İrticanın önünü kestik. 30 sene daha irtica belini doğrultamaz. Şimdi anlattık ki Muhammed mi üstün, filanca mı üstün? Hani Müslümanlığın Allah'ı nerede? Gelsinler, bizi engellesinler. Artık bizi yenecek güç yoktur' derken, zelzele geldi erken. Bummm... Zelzele değil patlama. Böyle zelzele mi görülmüş? Allah özel bir muamele yapmış bunlara, hiç bir yerde olmayan zelzeleyi buraya yapmış.

Şimdi hiç cami yıkılmasaydı, bütün meyhaneler yıkılsaydı... Camilerde zerre çatlak olmasaydı. Herkes ne diyecekti. 'Oğlum bunun artık Allah'ın işi olduğu kesin...' Mevla da öyle dedirtmemek için arada bir kaç cami yıktı. O da dikktanizi çekerim, hep yeni camiler yıkıldı. Çünkü eski camilerde faiz parasıyla yardım eden yok. Yeni camilerde haram para çok. Şimdi İstanbul'da bir zelzele olsa Nimet Abla Camii yıkılmaz mı? Spor Toto'dan çıkmış cami

ZİNADA ÖLDÜLER
Bir kaç tane ceset çıkıyor, çırıl çıplak. İkisi, kız-erkek zinada öldüler. Birbirinin üstünde yapıştı kaldılar. Birbirinden ayrılamadılar. Bağırsakları geçmiş birbirine, birlikte gömüldüler. İşte zinada ölenler, zinada gömülenler. Yaşadığınız gibi ölürsünüz, öldüğünüz gibi dirilirsiniz. Allah'ın huzuruna öyle yapışık zinada kalkar.

MÜSLÜMANLAR ŞEHİT
Arada Müslümanlara bir şey olmadı mı? Olur, eceli gelen şehit de olur. Allah sizden şehitler almak istiyor, bir kaç müslüman da tabii ölecek.

totoş yazdı:

Aç bak Kuran'ı, risaleleri ; kendini dine vakfetmiş hocalar için ne deniyor ?
Alabilecekleri tek şey günlük ekmek parasıdır. Çünkü kendisini bazı şeylere vakfetmiştir. Hiçbir şekilde parayla işi olmaz olamaz, olanı da dagıtmakla yükümlüdür.
Bundan fazlası haramdır. Öyle kitap cıkartıp satamazsın. Adamı sikerler diğer tarafta.
[/quote]
hoşt fethullahın iti, deli sait'in risalesini kuran'la bir mi tutuyon? işde bu da sizin cemaatinizin sapkınlığı, fettullah iti de peygamberi gereksiz bulmuşdu biraz daha gaz alsa ben mehdiyim diye çıkacak ortaya

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 20:24 
Tosun

Tescil: 20/01/2009
Atmıklar: 154
Siz derken ?

1- Alpaslan Türkeş'in hayatını ve ideolojisini okuyunca Milliyetçi mi oluyoruz ?
2- Risale-i Nur'u okuyunca nurcu mu oluyoruz ?
3- Kuran'ı okuyunca dindar mı oluyoruz ?
4- İncil'i okuyunca hristiyan mı oluyoruz ?

vs.

En azından fikir sahibi olup, karşıdakinin dayandırdıgı teorileri çürütüyoruz.
Senin gibi salaklar karşısındakinin ne düşündüğünü anlamadan saldırdıgı için ülke bu halde.
Ben diyorumki elindeki kitaba uygun hareket etmiyor. Sen araya girip ''siz'' diye cümleye giriyorsun. Siz derken ? Hoşt derken ?

Ama sen angutsan ve bu çıkarımı yapıyorsan senin salaklığın.
Yazılarını da okuyordum halbuki. Bu kadar embesil bir yaklaşım beklemezdin senden.
Normal hayatta bu kadar etiketçimisin , yoksa boş anına mı denk geldi ?
Bu kadar angut, bu kadar gerizekalı, bu kadar embesil olacagını düşünmüyorum.

Ve senin gibi salaklar oldugu sürece, Fetullah bu ülkenin anasını siker bebegim.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 20:37 
Tosun

sevgili göt arkadaşım, sen kuran ile risale denen şeyi yan yana aynı değerdeymiş gibi iki ayrı mesajında da yazınca sinirlerim bozuldu, ayrıca bu benim her zamanki halimdir beğenmeni istemem yazılarımı beğenilmek gibi derdim olsaydı mizah kasardım ülkenin anasını sikenlerden bahsetmezdim,
cüppeli ahmet'i halkımıza beğendirmeye çalışanların niyetini sikeyim. ülkede onca sorun varken tartışma programına(teketek) iki haftadır cübbeliyi çıkaran zihniyeti de sikeyim, bir bilim adamı, edebiyatçı , halk ozanı çıkaracak değiller ya amaçları milletin salaklaşması. İşde risale denen saçmalıkda buna hizmet eder, ışık evlerinde osmanlıca öğreneceğim ve yazım güzelleşecek diye risalenin üstüne beyaz kağıt koyarlar ve her sayfanın üstünden giderler, arapça harflerle yazdığından bi bok anlamayan mürit bir süre sonra beyin amcıklaması geçirir ve tam abilerinin istediği kıvama gelmişdir, artık yatmadan önce kuran yerine risale okutulur, kamu kurumlarında mevki sahibi olması için fem veya maltepe dersanelerine yollanır

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 20:50 
Tosun

totoş yazdı:
Ben kendi fikrimi söylemiyorum.
Kuran'da ve risalelerde kendini dine vakfetmiş kişiler hakkında yazanı söylüyorum.
Ahmet Hoca'da dile getirdi bunu zaten.
Kuran'a karşı cıkıyorsan bilmem, bilemem. O senin problemim.
Hesap sorcaksan siktir git yukarı sor hesabını. Banane.

Diye bir mesaj atmışım. Alıntıladıgının hemen üzerinde.
Öküz bile karşıdan karşıya geçerken sagına soluna bakar.
İnsanları anlamaya çalışmıyorsunuz sonra da zırvalıyorsunuz. Kusura bakma ama
senin gibi davranan insanlar (ki anlık sinir diyorsun) Fetullahcılardan daha zararlıdır bu ülkeye.
Aynı fikire sahip oldugumuz insanlara bile derdimizi anlatamazsak ya da anlamaya çalışmadan etiketi yapıştırıverirlerse yarrağı yemişiz.

Bay resmen taşak geçiyor diğer topikte ve işin enteresan tarafı da
tek kişiyle karşısındaki herkesi süründürüyor.
Karşısındaki savunmanın acizliğini merak ediyorsan, aç bak.
İşte hepsi senin gibi anlık snirine yenik düşüp , niteliksiz kelime kalabalıgı yapan insanlar.
Bugün sen, yarın başkası, hatanızı anlamadıktan sonra ne farkeder yani ?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 21:02 
Tosun

değersiz ipne bırak benim öküzlüğümü de kendi öküzlüğüne bak
bay ipnesinin daşşak geçtiğin anlamayacak kadar salak değiliz, senin yazının içeriğini anlamadım ne yalan söyleyeyim ama konu o değil benim ısrarla söylemek istediğim ve sinirlendiğim kısım deli sait'in risalesi ile kuran'ın yan yana gösterilmesi, kendini dine vakfetmiş insanlar hakkında bi hüküm varsa bu kuran'ın hükmü olmalı, risale denen saçmalığı kuran'la yan yana göstermek genelde fethullahçıların işidir, risale'yi kurana tercih ederler

totoş yazdı:
Kuran'da ve risalelerde kendini dine vakfetmiş kişiler hakkında yazanı söylüyorum
Ahmet Hoca'da dile getirdi bunu zaten.

ayrıca islamda hiçbir zaman yahudilikde veya budizmde olduğu gibi kendini dinin malı gibi görmek yokdur, din adamları mal mülk sahibi olurlar hatta dini ulema sınıfı bu özelliğini kullanarak zengin olur, yaşar nuri bir açıklama yapmışdı "eğer imamlarımız namaz kıldırdıkları için diyanetten para alıyorlarsa haramdır" diye, imamlar tepki göstermişdi, yaşar nuri öztürk'ün demek istediği din adamı yaptığının karşılığ para beklememeli idi, ama ilk din adamlarından beri bugüne kadar her zaman imamlık-hocalık-şeyhlik-şıklık çıkar kapısı olmuşdur

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 04 Ağu 2009, 21:13 
Tosun

Yan yana göstermek gibi bir durum sözkonusu değil.
Onlar risale'yi açıp örnek veriyorsa, ordan cevap veririr. Demekki o kadar salak ki bu cogunluk
yazılan şeyi bile algılamaktan aciz.

Yanlış kelime manasından yanlış cıkarım yapıyorsun. Mal, mülk görmek gibi bi' durum sözkonusu değil. Vakfetmek, adamak demektir. Bu Kuran'da vakıf abi olarak geçer. Dine kendini adamış kişilere verilir bu ad. Kendini mal olarak görmek günahtır. Bu dersi anlatan kişidir. Dış dünya ile ilişkisi olmaz. Çünkü günaha gözü kaçabilir. Ve günlük 1 ekmek parasıdır alabilecegi. Tabiiki yardımcı olur cemaat , o ayrı. Ama bu Ahmet ibnesi gibi jetsikiye binip keyif yapamaz. Çünkü kendini dine vakfetmiş olarak nitelendiriyor bu ibne kendisini. Alenen yalan söylüyor. Bu herif dinin maymunu.

Sen kendi fikrini söylüyorsun, ben yazanı söylüyorum. Ve diyorum ki bu ibneler anlattıkları
kurallara uymuyor. Benim fikrim değil en nihayetinde. Ben dindar bi' herif değilim. Sadece Allah'a ve Kuran'a inanıyorum o kadar. Şartlarını yerine getiremiyorum.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim