Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Arkadaş Çevresindeki Irkçı Tipler
AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 14:04 
Tosun

Tescil: 19/12/2008
Atmıklar: 681
Simdi ben boyle tiplere her yerde rast geliyorum. bir insan ile tanisirken hep bana bir seyler katabilir mi diye yaklasirim mesela eski ilkokul arkadaslarimdan birisi vardi gecenlerde belki kulturel anlamda cok sey alabilecegim birisiydi ama facebook ta hep oldurulen pkk resimleri, videolari paylasiyordu gercekten rahatsizlik verici bir sey parcalanmis ve olmus insan goruntulerine bakmak.

Ben bu tipin bir ruh hastasi olduguna karar verdim ve ondan alacagim olumlu seyleride reddederek listemden ve arkadasligimdan sildim. ancak son zamanlarda dikkatimi cekiyor bu tip insanlar cogalmaya basliyor ve ben onlari reddederek sosyal cevremi kucultmeye basliyorum.

Hani cidden rahatsizlik duyuyorum sonucta orada bir catisma oluyor ve insanlik zaten yok ama bu sivildeki piclere ne oluyor anlamak cok guc bu milliyetcilik falan degil boyle olu insan nefreti yapmak sanirim bir ruh hastaligi siz ne yapiyorsunuz bu gibi durumlarda?

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Arkadas cevresindeki irkci tipler
AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 14:31 
Tosun

Tescil: 26/05/2009
Atmıklar: 828
Tipik ülkücü sendromu...
Aynı şeyler benim de başıma geliyor facebook da...
Videoları paylaşanların buluştuğu ortak çatı, ülkü ocağı...
Bunlardan başka kim ölü insanların resimlerini paylaşmayı marifet sayar ki...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 14:33 
Baba Radyo Baş Frekansçısı

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2576
Salacaksın bunları Hakkari'ye ya öldürülürler ya da PKKlı öldürürler. İki şekilde de Türkiye Cumhuriyeti'ne faydaları olur.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 14:35 
Tosun

Gömerim yazdı:
Salacaksın bunları Hakkari'ye ya öldürülürler ya da PKKlı öldürürler. İki şekilde de Türkiye Cumhuriyeti'ne faydaları olur.

Ama her ne olursa olsun bu vatanın insanları, ölmelerine ''Türkiye Cumhuriyeti' ne fayda sağlar'' demen yanlış bir kere...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 14:53 
Tosun

Tescil: 09/09/2009
Atmıklar: 966
fuckermusty yazdı:
Gömerim yazdı:

Ama her ne olursa olsun bu vatanın insanları, ölmelerine ''Türkiye Cumhuriyeti' ne fayda sağlar'' demen yanlış bir kere...

vatanın her evladı bu vatana fayda getiriyor mu?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 15:02 
Tosun

Tescil: 10/06/2009
Atmıklar: 247
Facebook üzerinden milliyetçilik yapmak bana çok komik gelmiştir zaten. "İddia ediyorum Tayyipten nefret eden 1 milyon kişi bulabilirim" bul amına koyayım bize ne? 2 tane dtp ve pkk ile ilgili video paylaşırlar, üzerine ben sizin amınıza koyayım, ülkeyi ne hale getirdiniz yazarlar güya tepkisiz kalmamış, tepki göstermiş olurlar. Heyecanlı gençler işte, yapacak bir şey yok.

Lan aranızda varsa böyleleri yapmayın lan çok komik oluyor.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 15:03 
Tosun

Şimdi söyleyeceklerimden önce ülkücü olmadığımı (hatta sosyalist bir düşünceye sahibim) söyleyeyim...

Ülkülücük kavramını bugün ''ben ülkücüyüm'' diye gezenlerden çok daha iyi biliyorum...
Kesinlikle bir kürt düşmanlığı değildir; herkez, ülkü ocaklarının amacının ülkenin tamamının osmanlı torunlarından oluşmasını sağlamak olduğunu sanar, ama bu böyle değildir...
Bu dingillerin asıl amacı isteyen, istemeyen herkezi Türk bayrağı altına sokmaktır, gerekirse zorlamaktır, günümüzde bu yanlış anlaşılmakta...

Ama bugün ben ülkücüyüm diye gezen salaklar bile bunları bilmiyorlar, gitme amaçları da ülkücü akımı savunmaktan çok, olası bir vukuatta arkandan gelebilecek adamlar olmasını sağlamaktır...

Bunları bile anlayamayacak kadar salak olan şahısların ölmesini istemek yanlış olur, bu ülkücülük zaten benim gözümde bir hastalıktır, belli bir yaşı aşınca geçer, bırakın ne bok yiyorlarsa yesinler...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 15:06 
Tosun

Tescil: 10/09/2009
Atmıklar: 141
Facebook, internet üzerinden milliyetçilik duyguları hat safaya ulaşır. Gerçek hayatta kapitalistlerin arasına karışırlar. Aslında internet üzerinden yaptıkları şeyin farkında bile değildirler. Video paylaşımı yaparak dünyayı kurtaracaklarını zannederler. Uzak durmak lazım böyle dalyaraklardan.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 15:07 
Baba Radyo Baş Frekansçısı

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2576
Ne güzel lan işte zeka ortalamamız yükselir daha ne istiyorsun?

Alıntı:
herkez, ülkü ocaklarının amacının ülkenin tamamının osmanlı torunlarından oluşmasını sağlamak olduğunu sanar, ama bu böyle değildir...

Herkesin düşündüğü buysa gerçek de budur.

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Arkadaş Çevresindeki Irkçı Tipler
AtmıkGönderilme zamanı: 12 Eyl 2009, 17:45 
Tosun

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2318
scpio yazdı:
pkk'ya ses çıkarmayıp Türk'e laf etmeniz kanıma dokunuyor.

Bunlar marjinal görünme uğruna göt bile verir paşam aldırış etme. Pkk aleyhine video koyana ırkçı diyen birinden ne beklenebilir? Elbette vatan bu şekilde kurtarılmaz ama halkın yapacak başka nesi var, 4 yılda bir eline verilen mühürden başka? Irkçılık çok başka bir boyut. Milliyetçilik olmalıdır, vatanın Milliyetçi insanlara ihtiyacı var.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim