Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: ''Türkiye'de İşsizlik Var'' Diyenin Götüne Balıklama Atlarım
AtmıkGönderilme zamanı: 01 Eyl 2009, 23:28 
Anasının amını gördü
Kullanıcı avatarı

Tescil: 31/12/2008
Atmıklar: 481
düzenleme demiş adam.. temizleme değil.. ne iş olduğu önemli değil..mesele tekneyi yürütmek..

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Eyl 2009, 02:35 
Tosun

Tescil: 21/08/2009
Atmıklar: 169
Chrome yazdı:
Türkiye'de işsizlik oranı %20 arttı gibi yalan dolanlarla bizi kaosa sürükleyen anarşik piçler ve onlara meze olan halkımız. .

yazının amacı gayet açık ve net. İktidar yanlısı olmayanlar anarşik piçlerdir.

daha da yorum yapmıyorum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Eyl 2009, 14:16 
Baba Radyo Baş Frekansçısı

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2576
Yazdıklarında ciddiysen seninle aynı ortamı paylaşmaktan utanıyorum. Götünden sallamanın güzel örneklerinden birini vermişsin yine Krom(diğeri Sovyetlerin din yüzünden yıkıldığını iddia etmesi). Sikindirik bir kömür madenindeki 300 kişilik işçi alımına binden fazla kişinin katıldığını ve bunların yarısından biraz daha azının üniversite mezunu olduğunu biliyor musun? Bu sadece bir örnek daha kötüleri de var ve ayrıca madem işsizlik yok niye çalışabilecek adamlar mesai saatlerinde kahvelere akın ediyor? Belki de baba parası yiyor olum onlar diyeceksin. Babasının yiyebileceği kadar parası olan adam kahvede pineklemez gider Bağdat Caddesinde, Taksimde fink atar.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 10 Eyl 2009, 02:57 
Tosun

Tescil: 08/09/2009
Atmıklar: 348
"İşsizlik varmış amına koyayım sıçtık." Bu sayede zarlarını patlattığım koyun halkı bu piskolojiye giriyor!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 24 Eyl 2009, 19:09 
Tosun

Tescil: 17/09/2009
Atmıklar: 1235
iş bulması kolay adamlar maaşı beğenmiyor.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 24 Eyl 2009, 19:51 
Tosun

Tescil: 17/09/2009
Atmıklar: 151
Ulan ipneratör.Uzman görüşlerini okuyunca aklıma Fransız devriminde önce sikilip sonra giyotinle beyin fonksiyonuna son verilen Kraliçe Marie Antoinette geldi.
Ülke sorunlarına karşı gösterdiği duyarsızlıkla halkın tepkisini çeken bu zatı vesika. Ekmek! diye bağıran açlıktan siki sarımsağa dönen halka.
''Ekmek yoksa pasta yesinler'' diyerek yarakların gazabına aday olmuştur.
Yurdum sorunlarına gösterdiğin alakaya teşekkür eder.Vurdum duymaz götünden sikerim değerli ipneratör.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Eyl 2009, 05:10 
Tosun

Tescil: 09/05/2009
Atmıklar: 78
Vay o emme basma tulumba misali çalışan beynine oturayım be arkadaş. Aynı mantıkla gidersin hap satarsın, silah satarsın, adam vurursun o parayı bir şekilde kazanırsın. İktisadi açıdan onlar da bir iş. Nedir? Hatta olay sadece para kazanmaksa, ver götünü al 20 kağıdı. He bu şakacıktan bir yazı veya değil; ancak böyle düşünen şakacıktan ibneler var ve sayıları oldukça fazla. Lafım size, alın yavaşça içinize.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Eyl 2009, 10:50 
Tosun
Kullanıcı avatarı

Tescil: 22/09/2009
Atmıklar: 506
Şimdi bu arkadaş kolay para kazanmak ile işsizlik arasında eşşek yarrağı kadar farkı anlayamıyor mu? işine mi gelmiyor? yoksa bizi mi yemliyor?

Ben rakama makama ekonomiye habere bakmam..

Bu ülkede işsizlik yoksa eğer, benim daha önceden çalışıp şimdi işsiz olan onlarca arkadaşımın göt siktirme aşamasına gelmesinin açıklaması nedir?

Ha okuyup, belirli bir mevkiye gelip, aldığı eğitim sertifikalarından 52 destesi yapabilecek insanların da göt cebine tornavida koyup elektrikçilik yapmalarını bekleyen zihniyeti de sikerim ben...

Bu ülkede atama bekleyen kaç tane öğretmen var haberiniz var mı?

Bu ülkede üniversite bitirip de iş bulamayıp bi sike sap olamayan ne kadar insan var haberiniz var mı?

Ülkesini de geçtim.. Etrafınıza bi bakın lan...!!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Eyl 2009, 12:35 
Tosun

Tescil: 12/08/2009
Atmıklar: 693
Helal lan Chrome.Bazen ibnesin bazen üsdatsın karar veremedim bi türlü.

Neyse konuya gelelim...

Çok değil daha 6-7 ay önce küresel kriz bahanesiyle ortalıkta açım diye inleyip,cadde üstünde haybeye çıkan kavga sonucu cebinden kameralı cep telefonunu çıkarıp çekim yapan götoğlanlarının olduğu bir memlekette yaşadığımızı hatırlatırım öncelikle.

Bende bir örnek vermek istiyorum.Yine 6-7 ay öncesi.Haber izliyorum show tv'de.1975'li yılların tüp,şeker kuyruğuna benziyor devlet dairesindeki sıra.Muhabir orta sıralardan gözüne kestirdiklerine soruyor ''ne işi arıyorsunuz'' diye.Lavuk hemen cevabı yapıştırıyor ''ne iş olsa yaparım'' abi.Ulan götüne bacağımı soktuğumun piçi madem ne iş olsa yaparsın ne işin var o kuyrukta?

Bence işsizlik varsa %5'tir en fazla.İş arayan bulur kardeşim lama cimi yok.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Eyl 2009, 13:50 
Tosun

Tescil: 09/05/2009
Atmıklar: 78
sucuklu yazdı:
Helal lan Chrome.Bazen ibnesin bazen üsdatsın karar veremedim bi türlü.

Neyse konuya gelelim...

Çok değil daha 6-7 ay önce küresel kriz bahanesiyle ortalıkta açım diye inleyip,cadde üstünde haybeye çıkan kavga sonucu cebinden kameralı cep telefonunu çıkarıp çekim yapan götoğlanlarının olduğu bir memlekette yaşadığımızı hatırlatırım öncelikle.

Bende bir örnek vermek istiyorum.Yine 6-7 ay öncesi.Haber izliyorum show tv'de.1975'li yılların tüp,şeker kuyruğuna benziyor devlet dairesindeki sıra.Muhabir orta sıralardan gözüne kestirdiklerine soruyor ''ne işi arıyorsunuz'' diye.Lavuk hemen cevabı yapıştırıyor ''ne iş olsa yaparım'' abi.Ulan götüne bacağımı soktuğumun piçi madem ne iş olsa yaparsın ne işin var o kuyrukta?

Bence işsizlik varsa %5'tir en fazla.İş arayan bulur kardeşim lama cimi yok.

Yazık lan. Gittin hadi, misal bir makina mühendisi olarak, herhangi bir yerde ayak işi buldun. Verdiler sana ayda 300-400 lira. Ev kiran en az 500 lira. Elektriğin, suyun, yemen içmen, yol vs 400 de onlar. Aylık masrafın 900 lira. Ama senin o mucizevi yarrak kafalı beynin şimdi der ki; "parkta yatın, gaz lambası kullanın, ekmek peynir yiyin" beklerim yani bunu. Hadi. Karnı tok cahil, karnı aç cahilden daha tehlikelidir amına koyayım.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim