Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Ortamdaki Östorojen Miktarı Çalışmama Engel Oluyor
AtmıkGönderilme zamanı: 11 Şub 2010, 10:34 
Muhtaratör

Tescil: 12/07/2009
Atmıklar: 431
İşsizliğin gırla gittiği şu günlerde böyle bir dertten muzdarip olmak haksızlık olur elbet ama yeter artık, (gırtlağını göstererek) burama kadar geldi. İş yeri atmosferindeki östorojen hormonu seviyesi yüzünden değil çalışmak nefes dahi alamaz oldum. Müdür ve müdür yardımcısı haricindeki hemen her çalışan bayan, benim dışımda. Öyle böyle de değil, 30 yaşın altında hepsi aynı zamanda en az lisans mezunu yani mürekkep yalamışlıkları da var. Evlisi bekarı hepsi bakımlı, modaya uygun giyim kuşam, saç şekilleri. Hem kariyerli hem çocuklu olanları da var, akranlarım da. Çay vakti geldiğinde çay odasına doluşmuş oluyorlar. Kapıyı açtığımda çay odasından dışarıya yoğun bir östorojen kokusu yayılıyor. Çayımı alıp hemen odamdaki masamın başına geçmem 30 saniye sürmüyor, bu azaba dayanamıyorum artık. Masamın başında beni bekleyen şeytan aklıma olmadık şeyleri getiriyor bu da işime odaklanmamı engelliyor. Çoğunlukla aksattığım işlerimi cuma gününe kadar toparlamaya çalışırken akla karayı seçiyorum.

Bunların dışında ben de futbol konuşmak istiyorum pazartesi sabahları, ben de karı-kız muhabbeti yapmak istiyorum. Gerektiğinde argo konuşmak, mesai arkadaşlarıma siktiri çekmek istiyorum. Atmık başından beri küfür dahi etmedim, olayın ulaştığı boyutlara bakın. Ayrıca kazandığım paranın anamın ak sütü kadar helal olmadığını da düşünmüyor değilim. Geceleri yatarken dua ederdim karılı kızlı bir ortamda çalışmak için, dualarım kabul oldu ama işin içine girmeden ne menem birşey olduğunu kavrayamıyor insan.

Bir nebze sabredbiliyorum bu günlerde kış aylarındayız malum. Ama mayıs-haziran ayı geldimi ne yarak yiyeceğim? Dar bodyler, dekolteler, tangalar, miniler... Ohhşşş

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Ortamdaki Östorojen Miktarı Çalışmama Engel Oluyor
AtmıkGönderilme zamanı: 11 Şub 2010, 11:25 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
Karılı-kızlı ortam iyidir. Kötüdür demiyorum -diyemem de- ama yıllar yılı insanlara anlatamadığım bir şey var: Böyle bir ortam içinde barınmak zorundaysan arada bir kaçabileceğin erkek-egemen topluluklar olmalı. Küfürünü rahatça edebilmeli, am-göt muhabbetini yapabilmeli, bir tanesinin ensesine vurup "naber lan yarrağım" diyebilmelisin. Bunlar bir çeşit meditasyon, sosyal rahatlamadır. Bu yüzden Scan'cığım, senin de benzer şekilde çalıştığın yerdeki az sayıda erkeğe ulaşıp (lan hiç yok deme. Bir tek, boncuk gibi, sen yoksundur) organize edip, bir şekilde benzeri bir birlik kurmalısın.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 11 Şub 2010, 18:50 
Tosun

Tescil: 14/08/2009
Atmıklar: 228
Senin çalıştığın ortam gibi bir ortamda çalışmak isteyen 10.000 kişi bulabilirim. Ama sana da hak vermemek elde değil. Ne demişler; "Bal yiyen baldan bıkar, bok yiyen boktan bıkar". Aslında karıdan kızdan bıkanlar pek yoktur ama bir şekilde küfür etmekten, erkeklerle konuşmanın daha keyifli olduğu konulardan mahrum kalmak kişiyi isyana sürükler.

Yani bir an önce kendine bir ortam bul. Yoksa çıkarıp masaya vurabilirsin. İşine de devam et. Dediğin gibi yaz ayları gelecek bak kızlar falan...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Şub 2010, 03:36 
Tosun

Tescil: 05/01/2010
Atmıklar: 70
Scan bende sendenim hacı. Her gün karı sikilir mi sikilmez olayı bizim ki. Eee ne yapacaksın bilmiyorum amma velakin uğraşacak iyi vakit geçirecek şeyleri dene klasik kadın programında ki klasik boktan konuşmalara benzedi farkındayım.Ne bilim sevdiğin bir dergidir mp3 çalarındır vs. vs.
Demona kulak ver sen orada kıvırcık bebek hesabı tep değilsindir kaldı ki anladığım kadarıyla öyle en azından 3-5 sap arzuladığın ortamı kurabilirsin.:) Sende bunu yapabilecek kapasite var be hacım. Açtığın konuları takip ediyorum da madem bunları buraya dökebilecek kadar becerin varsa bunları da becerirsin. Bunlar dediğim oradaki sexy kızlar veya 3-5 sap ortamı nasıl anlarsan anla.-Orospu karılar gibi ağzımı ayırarak gülüyorum-

Ancak bu Asit ve Bazın tepkimeye girdiği pembe am gibi olmasın heee :) Sevgilerimle Scan'cığım benim...Canım hacım...(Sana niye yavşıyorum lan yoksa ibne mi oluyorum? Neyse ki tvde ki Rus ablaları görünce Mümtaz ayaklandı oh be ibne değilmişim rahatladım :P -Orospu karılar gibi ağzımı ayırarak gülüyorum- )

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Şub 2010, 04:14 
Tosun

Tescil: 19/05/2009
Atmıklar: 1546
Yaşlı yaşlı moruklarla dolu olsa daha mı iyi? Beğenmiyorsan hepsini karaçarşaflı hayal et. Bulmuşun bunuyorsun mübarek. Millet öyle ortamın hayalini kuruyor anasını satayım. Elini sallasan ellisi. Peeeh! Gel keyfim gel.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 12 Şub 2010, 13:27 
Muhtaratör

Tescil: 12/07/2009
Atmıklar: 431
demon yazdı:
Bu yüzden Scan'cığım, senin de benzer şekilde çalıştığın yerdeki az sayıda erkeğe ulaşıp (lan hiç yok deme. Bir tek, boncuk gibi, sen yoksundur) organize edip, bir şekilde benzeri bir birlik kurmalısın.

Haftanın yalnızca 3 günü çalışan elamanlar var, 3 kişiler. Ama ne yazık ki üçü de şakirt. Her hafta sohbete çağırıyorlardı, bir şekilde ekiyordum. Sömestrden önce üretecek hiçbir bahanem kalmadı, mecbut gitmiştim. Her neyse, dün müdür yardımcısıyla bir döküman hazırlıyorduk, yaşça büyük benden, resmiyet de olunca dikkat etmek gerekiyor konuşmalara. Uzun süre uğraştığımız ve aciliyeti olan dökümanı kaydetmesini söylememle elektriğin kesilmesi bir oldu, ana avrat sövmeye başladı. Ben de tutamadım kendimi ve "mınırzını sktimin elektrikleri" gibisinden birşeyler söyledim. Hiçbirşey olmamış gibi davrandık, elektrik geldi ve bilgisayarı tekrar açtık, masaüstü görünür görünmez elektirk tekrar kesildi. " Sikicem ama haa" ile atağa kalktım "rüzgar yok, yağmur yok, kar yok; ne sikime kesilir bu elektirikler bilmem ki" ile karşlık verdi. Böyle bir olay ilk kez yaşanıyor ve yarınlar için bana umut oluyordu.

İnanır mısın gözümden yaşlar geliyor bu satırları yazarken. Daha fazla devam edemeyec....

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim