demon yazdı:
Bu yüzden Scan'cığım, senin de benzer şekilde çalıştığın yerdeki az sayıda erkeğe ulaşıp (lan hiç yok deme. Bir tek, boncuk gibi, sen yoksundur) organize edip, bir şekilde benzeri bir birlik kurmalısın.
Haftanın yalnızca 3 günü çalışan elamanlar var, 3 kişiler. Ama ne yazık ki üçü de şakirt. Her hafta sohbete çağırıyorlardı, bir şekilde ekiyordum. Sömestrden önce üretecek hiçbir bahanem kalmadı, mecbut gitmiştim. Her neyse, dün müdür yardımcısıyla bir döküman hazırlıyorduk, yaşça büyük benden, resmiyet de olunca dikkat etmek gerekiyor konuşmalara. Uzun süre uğraştığımız ve aciliyeti olan dökümanı kaydetmesini söylememle elektriğin kesilmesi bir oldu, ana avrat sövmeye başladı. Ben de tutamadım kendimi ve "mınırzını sktimin elektrikleri" gibisinden birşeyler söyledim. Hiçbirşey olmamış gibi davrandık, elektrik geldi ve bilgisayarı tekrar açtık, masaüstü görünür görünmez elektirk tekrar kesildi. " Sikicem ama haa" ile atağa kalktım "rüzgar yok, yağmur yok, kar yok; ne sikime kesilir bu elektirikler bilmem ki" ile karşlık verdi. Böyle bir olay ilk kez yaşanıyor ve yarınlar için bana umut oluyordu.
İnanır mısın gözümden yaşlar geliyor bu satırları yazarken. Daha fazla devam edemeyec....