Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Yalama Laptop Klavyesi
AtmıkGönderilme zamanı: 24 Şub 2010, 22:30 
Baba Radyo Baş Frekansçısı

Tescil: 01/11/2008
Atmıklar: 2576
Ulan bu siktiğimin meredi nasıl birşeydir! Bilgisayarı açtığımda gelen parolayı girmem için götümü yırtıyorum saatlerce, günlerdir bilgisayarı kapatmıyorum kol gibi fatura gelecek. Enter ise en rezil durumda olanı... Çevresindeki i, virgül, ü, shift gibi tuşlara bastığımda entera da basıyor piç kurusu. Önümde bir masaüstü, iki laptop bulunması sebebiyle klavye de bağlayamıyorum orospu çocuğu bilgisayara. Böyle birşey yaşamış olanınız var mı? Tamir ettirebilir miyim? Ettirsem ne kadar tutar? Msnde sinirden götüme sokmayı düşünüyorum laptopu...

Başa Dönel

Atmık Başlığı: Re: Yalama Laptop Klavyesi
AtmıkGönderilme zamanı: 24 Şub 2010, 23:09 
Babasayfa Facebook Büyükelçisi

Tescil: 21/06/2009
Atmıklar: 2169
Ötekileri niye kullanmıyon msnde? Büyük ihtimal tozlanmış klavyenin altı yada bok götürüyo klavyeni. Klavye takımını değiştirirsen düzelebilir.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Şub 2010, 01:18 
Tosun

Tescil: 07/01/2010
Atmıklar: 593
Laptop klavyesinin, dip dibe dizilimi benide uyuz eder. Bozuk olmadığı zamanlar bile yazmakta zorluk çekiyorum. Herneyse, lan dalyarrak bize sorucağına götür bi bilgisayarcıya, tamir edilirmi edilmezmi o karar versin.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Şub 2010, 01:19 

Lan tamire götürüp de uğraşacağıma ilk önce fikir alayım dedim amcık.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Şub 2010, 09:58 
Tosun

Tescil: 14/05/2009
Atmıklar: 755
Sik çiçeği ya sen yaptın veya farkında değilsin amma velakin sıvı teması olabilir. Dizüstü klavyelerinin başlıca sapıtma sebepleri altındaki soket bokunun bozulması veya sıvı temasıdır. Ha ufaklık felan tuşlarını söküp senin götüne sokmak istemişse ayrı bir vaka.
Marka model farketmeksizin klavye fiyatları 45-90 tl arasında değişmekte. Garantiye götürürsen ebenin amından şırıngayla su çekip ona da ekmek banıp yerler haberin olsun. İstanbul'da (medeniyette) ikamet etmiyorsan kargo ile uğraşırsın amma buralardaysan PERPA 'ya siktir ol git. B blokta sıfır dizüstü parçaları satan envai çeşit yer var. Senem bilgisayar mıdır nedir ben dizüstü parçalarını oradan alıyorum. Klavyeyi aldıktan sonra nasıl takacağını bilmiyorsan beni bul, ha ben uğraşamam malın tekiyim diyorsan aleti de oraya götür ücretsiz montajını yaparlar.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 25 Şub 2010, 16:48 

Atakayan yazdı:
Sik çiçeği ya sen yaptın veya farkında değilsin amma velakin sıvı teması olabilir. Dizüstü klavyelerinin başlıca sapıtma sebepleri altındaki soket bokunun bozulması veya sıvı temasıdır. Ha ufaklık felan tuşlarını söküp senin götüne sokmak istemişse ayrı bir vaka.
Marka model farketmeksizin klavye fiyatları 45-90 tl arasında değişmekte. Garantiye götürürsen ebenin amından şırıngayla su çekip ona da ekmek banıp yerler haberin olsun. İstanbul'da (medeniyette) ikamet etmiyorsan kargo ile uğraşırsın amma buralardaysan PERPA 'ya siktir ol git. B blokta sıfır dizüstü parçaları satan envai çeşit yer var. Senem bilgisayar mıdır nedir ben dizüstü parçalarını oradan alıyorum. Klavyeyi aldıktan sonra nasıl takacağını bilmiyorsan beni bul, ha ben uğraşamam malın tekiyim diyorsan aleti de oraya götür ücretsiz montajını yaparlar.

Sağolasın zoofili dostum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Mar 2010, 20:08 

Tuşlar bile dağılmaya başladı. Sıçtım ki ne sıçtım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Mar 2010, 23:30 
Muhtaratör

Tescil: 25/05/2009
Atmıklar: 1930
Bir bilgisayar firmasını ısrarla arayan sinirli müşteri, bilgisayarın kahve tutacağının her defasında kırıldığını söyler. Tabi bilgisayarda, 'kavhe tutacağı' default olarak beklenen ya da bilinen bir donanım olmadığı için şaşırırlar. Sonra işin aslı ortaya çıkar. Arayan müşteri, CD-rom kapağını kahve tutacağı sanmaktadır.

Peki, sen klavyeyi ne sanıyorsun Gömerim?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Mar 2010, 23:35 

Selpak sanıp üstüne attırmış olabilirim birkaç kere...

Şaka bir yana oğlum gayet normal bir insan gibi kullanıyorum klavyeyi... Bilgisayarın artık tarihi eser sayılıp müzeye verilmesi gerektiğinden olabilir bu klavyenin sikikliği.

Dell Latitude CPXmiş modeli de laptopun.

http://www.amazon.com/Dell-Latitude-Not ... B00005UJYF ahan da böyle.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Mar 2010, 23:57 
Tosun

Tescil: 13/01/2010
Atmıklar: 271
Gömerim yazdı:
Ulan bu siktiğimin meredi nasıl birşeydir! Bilgisayarı açtığımda gelen parolayı girmem için götümü yırtıyorum saatlerce, günlerdir bilgisayarı kapatmıyorum kol gibi fatura gelecek. Enter ise en rezil durumda olanı... Çevresindeki i, virgül, ü, shift gibi tuşlara bastığımda entera da basıyor piç kurusu. Önümde bir masaüstü, iki laptop bulunması sebebiyle klavye de bağlayamıyorum orospu çocuğu bilgisayara. Böyle birşey yaşamış olanınız var mı? Tamir ettirebilir miyim? Ettirsem ne kadar tutar? Msnde sinirden götüme sokmayı düşünüyorum laptopu...

Kardeşim benim, bu sorunla yalnız ben karşılaşıyorumdur diye kendimi şansız bedevi ilan etmiştim. İnternette yaptığım araştırmaların sonucu bunun cam sille yaptığım temizlik sonucu klavyede oluşturduğum kısa devreden kaynaklandığımı anladım. Bilgisayarımı klavye değişimi tamirciye götürecektim ki hard diskin formatlanarak asla silinemiyeceğini hatırladım. Hardiskim üzerinden formatladığım türlü pislik aklıma gelerek (bunlar tamirci tarafından kötü amaçla geri getirilip kullanılabilirdi, bu yüzden hardiski kendim değiştirecektim) klavyemle birlikte hardiskimide değiştireyim dedim. Klavye fiyatına hardisk fiyatınıda ekleyince canım sıkıldı. Madem para harcıyorum gider 4 yıllık laptop yerine 4 çekidekli bir masa üstü alırım dedim. Bu düşüncelerle uyuduğum gecenin sabahında bilgisayarım atılma, yakılma, hor görülme, biligisayardan analamyan ebeveyinlerin elinde kahrolma göt korkusuyla düzelmişti. Evet o gün bugündür laptopumun klavyesi göt korkusuyla çalışıyor.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim