Gömerim yazdı:
Ulan bu siktiğimin meredi nasıl birşeydir! Bilgisayarı açtığımda gelen parolayı girmem için götümü yırtıyorum saatlerce, günlerdir bilgisayarı kapatmıyorum kol gibi fatura gelecek. Enter ise en rezil durumda olanı... Çevresindeki i, virgül, ü, shift gibi tuşlara bastığımda entera da basıyor piç kurusu. Önümde bir masaüstü, iki laptop bulunması sebebiyle klavye de bağlayamıyorum orospu çocuğu bilgisayara. Böyle birşey yaşamış olanınız var mı? Tamir ettirebilir miyim? Ettirsem ne kadar tutar? Msnde sinirden götüme sokmayı düşünüyorum laptopu...
Kardeşim benim, bu sorunla yalnız ben karşılaşıyorumdur diye kendimi şansız bedevi ilan etmiştim. İnternette yaptığım araştırmaların sonucu bunun cam sille yaptığım temizlik sonucu klavyede oluşturduğum kısa devreden kaynaklandığımı anladım. Bilgisayarımı klavye değişimi tamirciye götürecektim ki hard diskin formatlanarak asla silinemiyeceğini hatırladım. Hardiskim üzerinden formatladığım türlü pislik aklıma gelerek (bunlar tamirci tarafından kötü amaçla geri getirilip kullanılabilirdi, bu yüzden hardiski kendim değiştirecektim) klavyemle birlikte hardiskimide değiştireyim dedim. Klavye fiyatına hardisk fiyatınıda ekleyince canım sıkıldı. Madem para harcıyorum gider 4 yıllık laptop yerine 4 çekidekli bir masa üstü alırım dedim. Bu düşüncelerle uyuduğum gecenin sabahında bilgisayarım atılma, yakılma, hor görülme, biligisayardan analamyan ebeveyinlerin elinde kahrolma göt korkusuyla düzelmişti. Evet o gün bugündür laptopumun klavyesi göt korkusuyla çalışıyor.