Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Rus Kızlarının Anlaşılmaz Sıcaklığı
AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 13:20 
Tosun

Tescil: 15/12/2009
Atmıklar: 429
kutsalbok yazdı:
Dayımın rus karısı var, behlül olmamak için zor tutuyorum kendimi..

Göt dayının karısına göz koyacağına dayından birkaç tüyo kapta rus hatun kaldır.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Mar 2010, 18:28 
Tosun

Tescil: 07/03/2010
Atmıklar: 80
Penisilin yazdı:
kutsalbok yazdı:
Dayımın rus karısı var, behlül olmamak için zor tutuyorum kendimi..

Göt dayının karısına göz koyacağına dayından birkaç tüyo kapta rus hatun kaldır.

Kaldıramıyorum amına koyayım taze bitti.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, 18:55 
Tosun

Tescil: 09/03/2010
Atmıklar: 109
GladnesS yazdı:
sadece "rus" olarak genellemeyin olum şunları. Ukraynalısı var, Çek i var, Romen i var....Slav ırkı diyin şunlara. Üstün ırk amına goyam. Kadınları üstün ama, erkekleri vodka sikli, o ayrı. Benimde var bir tane mesala Ukraynalı. Kadına bütün gün İstanbul'u gezdirdim, ulan bir kere de şikayet et dime ? bir kere mız mız yap Türk karıları gibi ! Yok amına goyam. Ne kapris var ne mız mız var. İnsan sik kadar şeyler için kavga etmeyi özlüyor ama kavga da etmiyor bunlar hiç. Varsa yoksa sikiş...Davay davay...

Soğuk ülke karıları hepside kısacası.Kendi ülkerindeki gibi rahat edemedikleri için sizede mızmızlanma olayını yansıtmıyorlar.
Benim düşüncem bu eğer farklı düşünen varsa çıksın..

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, 21:30 
Tosun

Tescil: 19/05/2009
Atmıklar: 1546
Bu Rus kızları gelip de güney sahillerindeki mevsimlik kırolara tutulup evleniyorlar ya. İşte o zaman kuşbeyinli olduklarını anlıyorum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Mar 2010, 00:11 
Anasının amını gördü
Kullanıcı avatarı

Tescil: 22/10/2009
Atmıklar: 769
Geçen yaz siktim bitane. Aşırı sıcakkanlıydı gerçekten. Birlikte aynı şişeden su bile içmiştik.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Mar 2010, 00:58 
Götübüyük

Tescil: 24/01/2009
Atmıklar: 1089
Ben olaya daha bilimsel bir açıdan, maddeler aleminden bakacağım. Rus Kızları'nın sıcak olmasının sebebini tam 15 dakikadır yaptığım bilimsel çalışmalar sonucunda buldum. Cevap ''egzotermik reaksiyon''. Biraz daha açayım,

Yılın 365 günü Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgalarını yiyip, bortch çorbası içmekten cırcır olup götünü tutamayan Rus Kızları, maddenin doğası gereği soğumak için ısıyı dışarıya veriyorlar. Bu esnada bir rus kızının yanından geçerseniz, içinizi tatlı bir sıcaklık kaplar. Korkmayın onlar da üşümüyor. Cırcırken attıkları ''katotopark osurukları'' ile alttan alttan kendilerini ısıtıyorlar.

Знаете ли вы русский?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 14 Mar 2010, 02:02 
David Ignatius
Kullanıcı avatarı

Tescil: 03/03/2010
Atmıklar: 591
kuskus yazdı:
Ben olaya daha bilimsel bir açıdan, maddeler aleminden bakacağım. Rus Kızları'nın sıcak olmasının sebebini tam 15 dakikadır yaptığım bilimsel çalışmalar sonucunda buldum. Cevap ''egzotermik reaksiyon''. Biraz daha açayım,

Yılın 365 günü Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgalarını yiyip, bortch çorbası içmekten cırcır olup götünü tutamayan Rus Kızları, maddenin doğası gereği soğumak için ısıyı dışarıya veriyorlar. Bu esnada bir rus kızının yanından geçerseniz, içinizi tatlı bir sıcaklık kaplar. Korkmayın onlar da üşümüyor. Cırcırken attıkları ''katotopark osurukları'' ile alttan alttan kendilerini ısıtıyorlar.

Знаете ли вы русский?

Я знаю очень мало...Ayrıca en sevdiğim Rusca kelime "pajalusta" dır. (lütfen bir kere verirmisin ?)

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 21 Mar 2010, 16:46 
Tosun

Tescil: 09/03/2010
Atmıklar: 109
kuskus yazdı:

Знаете ли вы русский?

Bu laflar insanı rus kızlarından soğutur amına koyayim iyyyyyyyy

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 28 Mar 2010, 21:01 
Tosun

Tescil: 17/03/2010
Atmıklar: 20
Sarışın olmaları yeter her türlü sikerim.Ama cidden burda gelip krolarla evlenmelerini anlayamıyorum daha doğrusu kaldıramıyorum ben varım burda lan!

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 28 Mar 2010, 21:09 
Tosun

Tescil: 26/11/2009
Atmıklar: 779
Rus kızları ülkelerinde yaşayan Türk erkeklerini Rus erkeklerinden daha sorumlu,çekici buldukları için bizlerle yatmaya can atıyorlar. Hem bizimki sünnetli olduğu için pek can acıtmıyor. Ayyaş ayyaş da sikişmiyoz. Bütün ekstralar bizde. Devletin ana politikası bence her Türk erkeğine 1 Rus kızı olmalı. Böylece hem biz coşarız, hem İslamiyet'i yayarız, hem de Ruslar'ın soyunu kuruturuz, komünizm de yayılamaz, Türklerin başına Ruslar da Osmanlı'ya yaptıkları gibi bela olmaz. Bir de ülkede erkek kalmayınca savaşacak, bütün Rusya'yı fethederiz. O kadar gazları petrollere de konarız. Türk Dünya'sıyla bağlantımız olur. Oradan Komünist Çin'i deviririz, sonra da Vietnam, Kuzey Kore. Böylece çok güçleniriz, bizde Avrupa Birliğine girmeyi sikleriz.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim