Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Babayasa [Güncellendi]
AtmıkGönderilme zamanı: 29 Ara 2008, 19:06 
Tosun

Tescil: 19/12/2008
Atmıklar: 681
türkiye bu kurallarla yönetilse değil avrupanın,balkanların ve asyanın tek kural koyucu ve göte koyucu ülkesi olurduk.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 02 Oca 2009, 20:55 
Anasının amını gördü
Kullanıcı avatarı

Tescil: 31/12/2008
Atmıklar: 481
anladığım şu;

mokokoya dikkat et...

gerisinin koy götüne usulunce....

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 06 Oca 2009, 16:50 
4posta yazdı:
anladığım şu;

mokokoya dikkat et...

gerisinin koy götüne usulunce....

Yok be yiğidim.

Usulunce koyarsan Mokoko'ya da koyabilrsin.

Bir şey demiyor ben şahidim.

Ha tabii ki admin'e koymak yerine daha yalayıcı yaklaşımlar sergilersen faydalı olacağını düşünüyorum.

Şimdi ne kadar demokratiğiz şovu yapsalarda gidip obama zencisinin götüne parmak atılmaz değil mi?

Her insan gibi yalanmanın mokokonuda hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Ha olur da o istemezse benim buzağı kazığı yalanmaya hazır biçimde beklemektedir.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Oca 2009, 02:15 
mokoko efendi yazmış olduğunuz babayasa guzel olmakla beraber sizin hukukla yada hukuculukla alakalı oldugunuzdan kıllanmaktayım.yanı bunun turkce meali mokokoya bulasmayın ananınız amını gorebılırsınızdır.

Saygılar

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 27 Oca 2009, 15:11 
mekruh kısımına takıldım, mekruh günah olmayan ama yapılmasa daha iyi olan değil miydi? mekruha gazap yoktu. yanlış mıyım?

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Şub 2009, 00:50 
kundaklanan bebeklere bulaşmayız:)

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Şub 2009, 02:59 
YAHU ANLAMADIÄžIM NOKTA BURASI BİR KÜFÜR SİTESİ BURAYA GELEN ADAM HERTÜRLÜ KÜFRÜ KABULETMİŞ DEMEKTİR NEDEN KURAL KOYULUYOR ANLAMADIM.B U KÜFÜRLER ZATEN TOPLUMUN YASAKLADIÄžI ŞEYLER VE KÖTÜ GÖZÜYLE BAKILIYOR SİZ ÇIKIP BU KÖTÜ GÖRÜLEN ŞEYLERE KURAL GÖTÜRÜYORSUNUZ BU ÇOK SAÇMA,SİZ TOPLUM NEZNİNDE ADAM ÖLDÜREN BİR KİŞİYE ŞÖYLE ÖLDÜRÜRSEN OLUR ŞÖYLE ÖLDÜRÜRSEN OLMAZ DİYORSUNUZ BU SAÇMA BİŞİY SONUÇTA ADAM TOIPLUM NENİNDE KÖTÜ BİŞİY YAPIYOR. BENCE İNSANLAR İSTEDİKLERİ GİBİ KONUŞABİLMELİLER BU ONLARIN HAKLARI ZATEN BU SİTEDE BUNUN İÇİN AÇILMADIMI KURAL KOYMAK NİYE.BU KURALCILIK ANLAYIŞINI ARTIK BIRAKMAMIZ LAZIM.KÜFÜR İNSANLARIN SİTRESLERİNİ ATTIKLARI BİŞİY VE HİÇ KİMSEYE ASLINDA ZARARI YOKTUR ÇÜNKÜ SİZ GİDİP KİMSENİN ANASINI BELLEMİYOR YADA ADAMI ÖLDÜRMÜYORSUNUZ SADECE KÜFÜR SÖYLEYEREK SİTRESİNİZİ ATIYORSUNUZ. ONUN İÇİN KÜFRE KURAL KOYMANIN MANTIÄžI YOK.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Şub 2009, 03:04 
Tosun

Tescil: 19/12/2008
Atmıklar: 681
babasayfa'nın olayı şuursuzca sağa sola sövüp sikip atmak değil babayasa da yazıyor hepsi.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 01 Şub 2009, 03:24 
Tosun

Tescil: 14/12/2008
Atmıklar: 708
Babayasayı okumadığın belli burası küfür sitesi değil sokaktır. Amaç ise rahatlamak, deşarj olmak ama diğerlerini de güldürmek veya tebessüm ettirmektir. İsteyen hiç küfür etmeyebilir burda küfür yarışı yapmıyoruz en çok küfür edene nazar boncuğuda takılmıyor. Ayrıca yazdıklarını karşı tarafında anlaması önemli o yüzden sana tavsiyem büyük harflerle yazma, cümlede nokta kullan.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim