Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sonraki

Bas mührü, imzala.
Adalet ve Kalkınma Partisi (Sen Türkiye´sin, büyük düşün.) 8%  8%  [ 12 ]
Cumhuriyet Halk Partisi (Şimdi CHP zamanı.) 44%  44%  [ 69 ]
Milliyetçi Hareket Partisi (Ülken için, yüreğini koy.) 13%  13%  [ 20 ]
Demokratik Toplum Partisi (Kimliğine oy ver.) 3%  3%  [ 4 ]
Demokratik Sol Parti (Gelecek biziz, biz geleceğiz.) 6%  6%  [ 9 ]
Saadet Partisi (Fark var.) 3%  3%  [ 4 ]
Büyük Birlik Partisi (Sevginiz oya dönüşsün.) 1%  1%  [ 2 ]
Türkiye Komünist Partisi (Zalimin zulmü varsa, halkın TKP´si var.) 9%  9%  [ 14 ]
Hak ve Eşitlik Partisi (Başı dik devlet, onurlu millet.) 7%  7%  [ 11 ]
Başka bir siyasal parti. Hemen aşağı da belirtiyorum kim olduğunu. 8%  8%  [ 12 ]
Toplam oy : 157
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Yarın Seçim Olsa?
AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2009, 14:23 
Tosun

Tescil: 08/12/2008
Atmıklar: 984
İP ile TKP programları birbirine çok benziyor, ben de ikisini çok karıştırırım ergenekon tertipine karşı çıkan az sayıda sol partiden ikisidir. Eskiden birbirlerine düşman idiler ama akp iktidara geldikten sonra bu iki parti solcu söylemleri azaltıp vatan savunması, ulusalcılık, yurtseverlik gibi kavramlara sarıldılar bence doğrusu da budur. TKP kürtçülük yapmayan az sayıda sol partiden biridir İP ise biraz türkçülük yapmasına rağmen aşırı değildir, bu iki partinin birleşmesi iyi olurdu ama TKP İşçi Partisine katılmadan birliktelik olmaz, İP kırk yıllık parti yerel de örgütlü TKP ise sadece üniversitelerde örgütlü, İP kısaltmasından ipne varsayımına varan ipnenein koy götüne gitsin

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 29 Tem 2009, 23:25 
Tosun

Tescil: 27/07/2009
Atmıklar: 42
yarın seçim olsa aşağıdaki fotoyu zarfın içine koyar sandığa atardım..

Resim

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Tem 2009, 05:53 
Tosun

Tescil: 22/06/2009
Atmıklar: 171
Şimdi;ben 'TKP İPe benziyor' kanısına her iki partinin yayınlarını izleyerek vardım.Ulusal kanalı (İP) ve SoL sitesi (TKP).Barrak da benzerliğe dikkat cekti,Ergenekon değerlendrmeleri,Kürtçülük yapmamaları.Aktivist falan değilim onun için bu alemde kimin ne kadar örgütlendiğini bilemem.Sonucta kendilerine komünist diyen adamlar tabi kabul etmez ulusalcı olduklarını az ya da cok.TKP Stalinist olduğu için,yani işte SSCByi,Doğu Almanyayı,Çin'i -gereğinden fazla bence- özvdüğü için bir latent ulusacılık var öyle bir tehşis koydum))'gizli ibne' gibi bi hakaret tabi bu bir komünist için heralde.Mesala ''SoL''un Çindeki,Sincandaki olayları değerlendirmesi,İPin Kürt Sorununa bakışla aynı.Yani ''emperyalizm bizi bölüyor''dan öteye gitmiyorlar.sırf Çin güya 'sosyalist' diye görmezden geliniyor bazı şeyler.Ya da Canan Badem;Çeçen sorununda çok taraflı 'hep bu faşist seriyatcı cecenler yüzünden' der gibi.
İPe İPne demem de boş değil;bu yerel secim sırasında minibüsle geziolardı,bi şarkı calıyorlardı uzaktan ''ibne ibne'' diye anlaşılıyordu.komik bi parti yav,hep bi kopmlolar içinde.Yoksa sövdüğümüzden değil ulusal kanalı da takip ederim ama şüpheli,garip bi parti.TKP daha acıksözlü,İP popülizm yapıyor bence.Ama TKP de koalisyonlara kapalı,İPe birleşelim deseler dünden razı. Saadet de ABDnin götünü yalıcak diye bi kesinlik yok,Ahmedinecad nasıl başkaladıryor emperyalizme;ama dinci oldukları işte zihniyetleri karanlık.Neyse amına koyayım yatıyorum.bu devirde hic kimseye güven yok da işte illa adam arıyorsak bunlar var. 1.TKP 2.İP gerisine salla siki..

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 08 Ağu 2009, 19:44 
Tosun

Tescil: 03/08/2009
Atmıklar: 97
cum-shot yazdı:
Lan şimdi düşündüm de yarın seçim olsa kesin kaçak kat çıkarım.

çok haklısın kardeş çok haklısın sikini siktiğim...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Ağu 2009, 00:38 
Tosun

Tescil: 22/06/2009
Atmıklar: 171
gecen secimde zarfa prezervatif koyan muhterem ibneler vardı,imrenmedim değil..

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Ağu 2009, 01:02 
Tosun

Tescil: 03/07/2009
Atmıklar: 193
Ayisiken yazdı:
Millet uzlaşmacı politika izleye izleye herkesin götünü yalama yaptı arkadaşlar.
Ben niye teröristle, onun destekçisiyle,amına koyayım.partisiyle, fethullahçıyla, şeriatçıyla uzlaşayım ki? Kim lan onlar? Ne ayaklar?
Çoğu memlekette ikinci sınıf insan muamelesi niye göreyim?
Varlık içinde memleketin kıymetini niye bilmeyeyim?

Bunları düşündüğüm vakit oyum Osman Pamukoğlu'na derim.

Çok sikici bir paşamızdır kendisi. İktidara gelince neferi olurum. Bir dediğini iki yapmam.

Adam doğuştan lider...

Katılıyorum sana. HEP bulunduğum ilde aday çıkartsaydı ona verirdim. Ama Aşırı sağ olmama rağmen MHP'ye bile değil CHP'ye verdim. Herşeyden Önce Vatan Millet.

Ha bu arada DTP'ye oy veren şerefsizin de zat-ı şahanelerinin valide hanımlarının dest-i izdivaçlarına gayri meşru yollardan talibim...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 09 Ağu 2009, 15:51 
Tosun

Tescil: 09/05/2009
Atmıklar: 1756
baykal´ın babasayfa´dan haberi olsa, tek başına iktidar olurdu. CHP hayatında görmediği oyu topladı burda, aldı başını gidiyor. Tayyip beyi muhalefet yaparken düşünemiyorum. Din elden gidiyor, toplumda ne namus kaldı ne ar, vs.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 28 Eyl 2009, 19:41 
Tosun

karar vermenin gitgide zorlaştığı bir süreç içerisine giriyoruz.

osman pamukoğlu çok ideal bir isim, halk gücü ile kurulan partisine vermeyi düşünüyordum oyumu. fakat şimdi bir de sarıgül çıktı geldi, karar veremedim hİ¢la kendisi ile ilgili, çözülebilecek birisi değil nasıl bir kişiliğe sahip olduğu konusunda. diğer partileri açıkçası hepsi aynı tas aynı hamam olduğu için düşünmüyorum.

türkiye değişim hareketi ile hak ve eşitlik partisi arasında gidip geleceğim anlaşılan.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 28 Eyl 2009, 20:05 
Tosun

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2201
Bey-Gir yazdı:
karar vermenin gitgide zorlaştığı bir süreç içerisine giriyoruz.

osman pamukoğlu çok ideal bir isim, halk gücü ile kurulan partisine vermeyi düşünüyordum oyumu. fakat şimdi bir de sarıgül çıktı geldi, karar veremedim hİ¢la kendisi ile ilgili, çözülebilecek birisi değil nasıl bir kişiliğe sahip olduğu konusunda. diğer partileri açıkçası hepsi aynı tas aynı hamam olduğu için düşünmüyorum.

türkiye değişim hareketi ile hak ve eşitlik partisi arasında gidip geleceğim anlaşılan.

Faşist puşt seni hala Osman diye yırtınıyorsun lan. Osman o kafayla anca age of falan oynar, ülke yönetmek ona göre değil.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 28 Eyl 2009, 20:11 
Tosun

Chrome yazdı:
Faşist puşt seni hala Osman diye yırtınıyorsun lan. Osman o kafayla anca age of falan oynar, ülke yönetmek ona göre değil.
siktir lan ordan dinamo bitlis. hak ve eşitlik partisinin ilk örgütlendiği yer van. ve burda ki gönüllü kurucular ile çalışanların hepsi kürt.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 2 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim