Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Barça mı Real mi?
Barcelona 66%  66%  [ 62 ]
Real Madrid 34%  34%  [ 32 ]
Toplam oy : 94
Yazar Atmık
 Atmık Başlığı: Re: Barça mı Real mi?
AtmıkGönderilme zamanı: 30 Kas 2009, 00:21 
Tosun

Tescil: 18/07/2009
Atmıklar: 810
Real'de Ramos,Lass,Ronaldo iyiydi. Barcada Iniesta o kadar iyi değildi lan. Bence Messiyle Puyol iyi oynadılar.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Kas 2009, 00:29 
Tosun

Tescil: 26/05/2009
Atmıklar: 828
cart-curt yazdı:
Real'de Ramos,Lass,Ronaldo iyiydi. Barcada Iniesta o kadar iyi değildi lan. Bence Messiyle Puyol iyi oynadılar.

Yok bee İniesta çok koştu, rakip orta sahayı çok yordu, defansif müdahaleleri de güzeldi...

Ronaldo bi bok yapamadı lan, Messi ile sidik yarışına girecem diye her topu ayağında tutup saçma sapan şeyler yaptı, ama o Pellegrini denen mal Ronaldo'yu niye oyundan çıkardı anlamış değilim amına koyayım. Herhalde İbo dalgayı verince kendinden geçti lavuk...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 30 Kas 2009, 00:39 
Tosun

Aynen bende anlayamadım o saçma hamleyi. Sırf kendilerini taktisyen göstermek için lan. Yoksa sakatlık hariç hiçbir mantıklı açıklaması olamaz bu değişikliğin amına koyayım.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 15 Şub 2010, 01:03 
Muhtaratör

Tescil: 12/07/2009
Atmıklar: 431
Real'in Xerez'i 3-0 yenmesine Atletico'nun Barça'nın eline vermesi eklenince uzun süredir 5 olan puan farkı 2'ye indi. Barça-Real çekişmesini yakından takip edenler bilirler ki Madridliler Barnabeu'daki maçı kazamış varsayarlar. Yani bir Real'liye göre aslında Madrid, Barça'nın 1 puan önündedir, böyle hesaplanır puan cetveli.

Ayrıca CR9 ManU'ya dönebileceğinin sinyallerini bir kez daha verdi. Götverene kırmızılar daha çok yakışıyordu açıkçası.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 01:58 
Muhtaratör

Almeria deplasmanında 10 kişi kalan Barça'nın 2-2'lik skorla evine dönmesine Real'iln, Sevilla karşısında 2-0'dan gelip 90+2'de attğı golle 3-2'lik sonuçla galip gelmesi eklenince Real haftalar sonra averajla da olsa liderlik koltuğuna oturdu.

Viva Madrid.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 07 Mar 2010, 02:27 
Tosun

Real harbi takım oldu lan. Ben bu seneden pek umutlu değildim ama müthiş oynuyorlar. Barcelona da ufaktan çıtırdamaya başladı. Her an herşey olabilir. Gönlüm Real'de.

Gonzalo Higuainnnnn hastası oldum bu yavşağın.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, 00:42 
Tosun

Tescil: 26/05/2009
Atmıklar: 828
La Liga'yı bilmem de; şampiyonlar liginde şu an itibarıyla Real Madrid yarrağı yemiş durumda, Lyon çeyrek finalde...

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 10 Nis 2010, 17:00 
Muhtaratör

Nefesler tutuldu, büyük ihtimalle La Liga'nın şampiyonluk düğümünü çözecek el clasicoya saatler kaldı. Barça'da Zlatan; Real'de ise Kaka yok. Real-Barça denince bu yıl akla gelen en önemli kıyaslardan biri de Ronaldo-Messi rekabeti. Sayfalarca yazabilirim bu maç ve futbolcular hakkında ama artık sadece arkama yaslanıp Dünya Kupası finalinden önceki en önemli maçı Ercan Taner'in anlatımıyla doyasıya izlemek istiyorum. Bu arada maç bu akşam 23,00'te NTV'de. Son olarak; Viva Madrid.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 10 Nis 2010, 17:01 
Tosun

Tescil: 25/10/2008
Atmıklar: 2318
NTV şifre koyacak mı? Koymasın lan lütfen, bu maçı kaçırmak istemiyorum.

Başa Dönel

AtmıkGönderilme zamanı: 10 Nis 2010, 17:03 
Tosun
Kullanıcı avatarı

Tescil: 04/04/2010
Atmıklar: 769
Barçalıyız hafız kahrolsun kralın takımı.

Başa Dönel

Yeni Açmık Gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gözetleyen kullanıcılar: Hiç bir müseccel ibne yok ve 1 röntgenci

Babasayfa Entertainment Ltd. is licensed under Creative Commons License

Çeviren: mokoko
Kullanıcı Kullanım Sözleşmesi | Site İletişim